Předprodej byl ukončen

Znouzectnost / The Fialky / Vision Days
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Metal, Pop, Punk, Rock

Znouzectnost / The Fialky / Vision Days

sobota 10.2.2018 od 19:00
Restaurace Pod Skalkou, Česká Třebová

O akci

ZNOUZECTNOST

Založena roku 1986 - po návratu /z tehdy povinné dlouleté vojenské služby/ členů skupin Ball Bearing /Caine- dvoutónová kytara a zpěv/ a Zastávka Mileč / Déma - kytar a zpěv, Jožžin - bicí a zpěv/, přibírají podobnými aktivitami nedotčeného /Goldu - baskytara, zpěv/ a začínají psát v naprosté většině nové písně, nechtíc stavět na svých bývalých projektech.

První vystoupení 26.11.1986 - ve vysokoškolském klubu OKO v Plzni

V průběhu let se v sestavě  vystřídá ještě několik dalších lidí: Renka /zpěv/, Ema /saxofon, zpěv/, Boví / kytara/, Přéma /kytara zpěv/, až se v roce 1996 ustálí na trojici: Caine /bicí, zpěv/, Déma /kytara, zpěv/ Golda /baskytara, zpěv/ a občasných hostech Romaně /saxofon, zpěv/ a Michalovi / kytara, zpěv/. Od roku 2008 kapela hraje v podstatě výhradně v zakládající tříčlenné sestavě Caine, Déma, Golda.

 

Více informací

THE FIALKY

Kapela hrající PUNKROCK sřihu 77, se všim co k tomu patří, od roku 2000!

VISION DAYS

Vznik VD se oficiálně stanoven dnem 1.7.1990. Ten den jsme si koupili basu, kytaru a zesilovače. První zkušebna byla u Dušana v kůlně s uhlím. Název jsme si dali podle LP od kapely DEVO, tedy pouze části názvu Are we not men - We are Devo, ale jako zkratku „WA:D“. Jelikož jsme nedokázali zahrát skladby od jiných autorů začali jsme dělat vlastní pecky. No nebyli to zrovna pecky spíš takovej poblázněnej andropunk. Kapela neudělala žádné nahrávky.

Na jaře doplňuje sestavu Johnie a Patrik a odehrajeme první vystoupení v Pardubicích U kulaté báby. Z té doby pochází asi 10 skladeb z nich jedna je na demu Významy (Rocksculptures) a druhá ve změněné verzi na demu 1914 (Okamžik). IAn se učí první akordy od chlapců z punkové kapely Maruško mámtě rád 3045. Žádné oficiální nahrávky pouze pár záznamů ze zkušebny.

Mění se název na VISION DAYS a s ním i repertoár ve kterém se objevují první převzaté skladby od JOY DIVISION, HNF, SEX PISTOLS . Sestava se samozřejmě mění také a zkušebna  je přestěhovaná do Letovic ke klukům Válkům do garáže. Petr V. po dvou měsících odchází na vojnu a jeho brácha David se vraci z vojny, takže nastupuje na jeho místo. Od této chvíle začíná kapela pravidelně vystupovat v klubech a na festech. Dne 30.9.1992 vydáváme první demo „Významy“ na kterém je 10 skladeb + jeden remix. Na nahrávce hostuje Jindra Schulz (Izolace) na klávesy  .....