Předprodej byl ukončen

Priessnitz
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika, Pop, Rock

Priessnitz

úterý 12.12.2017 od 20:00
Jazz Tibet Club, Olomouc

O akci

Srdeční záležitost. Mimořádně ceněná kapela, která je stále tak jedinečná jako vzácná. Priessnitz si stále udržují svůj jedinečný výraz, pro který jsou typické výborné melodie, snivé a poetické texty a zvláštní, lehce teskná nálada.

Kapela vedená básnivým zpěvákem Jaromírem Švejdíkem dávno nepotřebuje nikomu nic dokazovat: může se v nejlepším slova smyslu zavřít sama do sebe, do vlastní melancholické poetiky. Priessnitz jsou z rodu skupin, za nimiž musíte přijít sami, jako musíte sami najít cestu k srdci introvertních kamarádů, protože vám nemůžou pomoct, i kdyby chtěli. Odmění se vám oddaností a tím, že zůstanou sami sebou.

Deset let po vydání poslední řadovky Stereo přišla v loňském roce z malebných Jeseníků další dávka syrové uhrančivosti. Pod názvem Beztíže vzniklo zřejmě definitivně poslední studiové album kultovních Priessnitz. Jedenáct písní v produkci Dušana Neuwertha, které kapela dle svých slov skládala „svobodně, beztížně“.

Priessnitz se před koncem roku zastaví v několika českých, moravských a slezských městech odehrát koncerty před ohlášeným medvědím spánkem.

Více informací

http://www.priessnitz.com