Předprodej byl ukončen

Salon Nadace Veronica: Fashion show a aukce módy pro přírodu
TANEČNÍ PARTY / VÝSTAVA / Umění

Salon Nadace Veronica: Fashion show a aukce módy pro přírodu

neděle 26.11.2017 od 18:00
Dům umění města Brna, Brno

O akci

Zveme na Salon Nadace Veronica - benefiční módní přehlídku brněnských návrhářů s aukcí modelů pro přírodu. V neděli 26. listopadu od 18.00 se vám představí návrhářky Hana Kubešová, Klára Židková, Marie Mukařovská a Andrea Lojkásková v Domě umění na Malinovského náměstí. Doplní je modely mladých tvůrců Davida Severy a Natálie Vencovské z Malé noci módy.

 

Návrhářky vytvořily na podnět Nadace Veronica speciální modely formou "upcyklace". Z oblečení z dobročinných obchodů nadace tak vznikly nové originální kousky, které nerozeznáte od jejich běžné tvorby.

   

 

Na co se na Salonu Nadace Veronica těšit?

S dotazy se obracejte na tel. 603 788 162.

 

Co z výtěžku aukce a vstupného podpoříme

Výtěžek z živé i tiché aukce a ze vstupného rozdělí Nadace Veronica na granty pro ekologické projekty na Moravě.

 

Podívejte se na fotky modelů

"Upcyklované" modely jsme představili návštěvníkům říjnových Brno Design Days v rámci speciální benefiční módní přehlídky v pasáži Jalta. Na fotky z této akce se můžete podívat na Fashion map nebo u fotografa Jana Zmeka.

 

Zkouška modelů před dražbou
Všechny modely můžete vyzkoušet před dražbou v pátek 24. 11. 2017 od 15 do 19 h a v sobotu 25. 11. od 9 do 12 hodin přímo v Nadaci Veronica na Panské 9. Jiný termín je možno domluvit na nadace@veronica.cz nebo 603 788 162. Součástí vydraženého modelu je i úprava na míru daným návrhářem (délka rukávů/nohavic apod.).