Předprodej byl ukončen

Festival dechových hudeb Stock Dobrohostov 2018
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Blues, Folk / Country, Jazz, Klasika, Worldmusic

Festival dechových hudeb Stock Dobrohostov 2018

neděle 19.8.2018 od 14:00
Letní areál Dobrohostov, Havlíčkův Brod

O akci

Přijměte pozvání do magického prostředí letního parketu v Dobrohostově na desátý ročník festivalu dechových hudeb. V šestihodinovém programu se představí čtyři dechové hudby. Ozdobou festivalového programu bude vystoupení KRAJANKY Václava Hlaváčka, která je držitelkou dvou zlatých desek a ceny „Grammy“ v žánru lidové a dechové hudby.

Program:

14:00 NOVÁ LESANKA (www.stockfest.cz/nova-lesanka

15:30 REBELKA (www.rebelkahb.cz)

17:00 KRAJANKA (www.krajanka.cz)

18:40 VYSOČINKA (www.vysocinka.cz)

Více informací

KRAJANKA patří mezi nejznámější a nejpopulárnější české kapely. Kapelu byla založena v roce 1990 z profesionálních muzikantů. Od jejího založení je kapelníkem Václav Hlaváček. Kapela vystupovala v desítkách televizních pořadů a natočila 35 hudebních nosičů. Za 27 let svého působení kapela odehrála více než 1.500 koncertů u nás i v zahraničí. Sólisty kapely jsou Brigita Hlaváčková, Jiří Škvára a Vratislav Velek. Dlouholetý kapelník Václav Hlaváček je také šéfredaktorem časopisu o dechové hudbě s názvem Naše muzika či moderátorem pořadů Svět dechovky na Rádiu Dechovka a Hrajte, kapely! na Rádiu Proglas.

VYSOČINKA – nejmenší a velmi oblíbená profesionální dechovka z Vysočiny, která v roce 2017 oslavila dvacáté výročí svého založení. Během svého působení získala řadu cen z prestižních soutěží v oblasti dechové hudby, natočila několik televizních pořadů a úspěšně spolupracuje s Českým rozhlasem. V posledních letech tradičně uzavírá program.

REBELKA – známá havlíčkobrodská dechová hudba pod vedením kapelníka Petra Milichovského. Většina hráčů na dechové nástroje pochází z muzikantského hnízda významného učitele Otty Bauera. Jubilejní desáté vystoupení kapely na desátém ročníku festivalu! :)

NOVÁ LESANKA – malá dechová hudba z Humpolce v čele s kapelníkem Stanislavem Píškem představí známé a oblíbené písničky Josefa Vejvody, Ladislava Kubeše, Ády Doška, Karla Hašlera a Vlasty Dvořáka.

***

Pro návštěvníky festivalu je zajištěn autobusový svoz z Havlíčkova Brodu (v ceně vstupenky) - odjezd ve 13:00 hodin z náměstí od České spořitelny, návrat po skončení programu.

Lokace: letní parket Dobrohostov (HB) * 49.5422408N, 15.5204717E

Parkování: v místě bez poplatku. Areál letního parketu bude po dobu akce částečně zastřešen (velký party stan).

***

Vstupné: 150 Kč v předprodeji, 200 Kč na místě

Předprodej na obchodních místech:

HAVLÍČKŮV BROD - Obchůdek Tulipán, Horní ulice (již probíhá)

HUMPOLEC - Městské kulturní a informační středisko (již probíhá)

***

Festivalový web www.stockfest.cz.

Stránky festivalu na Facebooku www.facebook.cz/stockdobrohostov

Dobře se bavte!!