Předprodej byl ukončen

Infected Rain /MD/ | Up!Great
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Metal, Rock

Infected Rain /MD/ | Up!Great

pátek 4.5.2018 od 20:00
K2, České Budějovice

O akci

°INFECTED RAIN°

Moldavská nu-metalová/metalcorová parta v čele s charismatickou samicí Lenou Scissorhands, která se po třech letech představila na letošním FajtFestu a v srpnu na festivalu Brutal Assault, startuje na jaře další část “86 tour”.

Infected Rain existují od roku 2008, dosud mají za sebou tři CD a jsou nejznámější moldavskou kapelou. K poslednímu albu, které vyšlo letos a nese název "86" proběhla první část stejnojmenného turné napříč Evropou, jehož další část startuje v dubnu 2018 v Bratislavě. Z aktuálního alba vyšly dosud dva singly s videoklipy - "Mold" a zatím poslední "Orphan Soul".

 

°UP!GREAT°

Crossover z Ostravy. Veronica a její hoši. HC/rockový nářez s absolutní ženskou energií. Vydali tři desky, vystupují na české klubové a festivalové scéně a představili se i v Německu a Polsku. Milují míchání stylů nejen ve vlastní tvorbě, ale rádi spojují svá živá vystoupení s kapelami různých žánrů. Ve spolupráci s nezávislým labelem TTRec. pořádají v Ostravě každoročně festival /TTRec. party/, kde se objevuje to nejlepší z české klubové alternativní scény. 

Letos v březnu sdíleli pódium s ukrajinskou crossoverovou smrští Jinjer a v listopadu s nu-metalovými Infected Rain ke kterým se na jaře 2018 připojí na části pokračování jejich “86 tour”. V březnu 2018 začínají pracovat v DS studiu na novém CD, které by mělo vyjít v průběhu roku 2018, ve kterém kapela oslaví 10 let své existence.

Zvuk, emoce, energie a riffy jak cyp. Don´t Panic!