Předprodej byl ukončen

Monkey Business
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, Pop, R&B

Monkey Business

čtvrtek 22.3.2018 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Funkovou verzi jara na Flédě spustí Monkey Business. Trápí Vás alergie, uprchlíci, manžel(ka) nebo berní úřad? Přijďte na koncert, dostane se Vám rozhřešení! #pop #funk #dance
 

V roce 2018 se opět můžete těšit na nezdolně optimistickou, neodolatelně sympatickou a bezkonkurenčně roztomilou hudební skupinku Monkey Business. Vyjedou jako vždy v plné zbroji. S vybělenými zuby a novými zlatými můstky, nastřelenými vlasy, odsátým přebytečným tukem a titanovými hlasivkami z dovozu s dokonale procvičenými stupnicemi a rytmy. Navíc, posíleni o dvoje perfektní Hammondovy varhany.

Respektované hudební seskupení kolem multiinstrumentalisty, skladatele a producenta Romana Holého s výraznými hlasy Matěje Rupperta, Tonyi Graves a nejnověji i Terezy Černochové ozvláštňuje českou hudební scénu už od roku 2000. Na kontě má osm dlouhohrajících desek s řadou hostujících hudebníků. Na poslední z nich „Sex And Sport? Never!“ (2015) se objevili například Mike Stern, maďarský klavírista Gábor Presser, Wabi Daněk, Mucha neboMarta Kubišová.

Album nabité textařskými a i muzikantskými vtípky, dokonalou rytmikou, zajímavými harmonickými změnami a povedenými výpůjčkami z karibského reggae, se na jaře 2017 dočkalo své remixové podoby. Mankáči ji představili 25. května u příležitosti 17. narozenin kapely v pražských Žlutých lázních. Nese název „Kavárna de Luxe“ a obsahuje jedenáct osobitých verzí původních skladeb. Producentem remixového alba je producent a dlouholetý spolupracovník Romana Holého Ecson Waldes, který oslovil zajímavé mladé kapely a producenty jako Mydy Rabycad, Dafonic, Sia Sia, Grove, Light and Love, Mr. Moustache, The Fakes, Pub Animals, The Documents, Miroslava Hloucala, Carpet Cabinet nebo Jiřího Buriana. Výsledkem je pestrá a zábavná deska oscilující mezi klubovou elektronikou, dubem a jazzem.

 

Pořadatel