Předprodej byl ukončen

Mikro Tour 2018 – Totální nasazení & Imodium
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Mikro Tour 2018 – Totální nasazení & Imodium

pátek 2.3.2018 od 19:00
Eleven Club, Brno

O akci

TOTÁLNÍ NASAZENÍ A IMODIUM VYRÁŽEJÍ NA MIKRO TOUR!

Slánská punk rocková klasika Totální nasazení zahajuje svou již dvacátou osmou koncertní sezonu společným turné s broumovskou kapelou Imodium. Obě kapely se spolu na koncertní šňůře potkávají poprvé. Mikro Tour 2018, jak pořádající agentura ForFUN agency šestici klubových zastávek nazvala, se ponese v duchu rockové a punkové muziky, kde obě kapely představí to nejlepší a nejaktuálnější ze svého repertoáru.

Totální nasazení vzniklo v roce 1990 z party spolužáků slánského gymnázia. Kapela si za dvacet sedm let své existence, během nichž vydala na CD, LP i MC osmnáct studiových, živých i výběrových alb včetně dvou live DVD a odehrála víc jak tisíc pět set koncertů v klubech i na festivalech nejen po celé České republice, vybudovala svým skromným přístupem velmi početnou fanouškovskou základnu, ve které nachází silnou oporu. Skupina patří mezi velmi žádané, když každoročně odehraje na 80 koncertů a na nedostatek hraní i publika si tak rozhodně nemůže stěžovat. I v roce 2018 se s kapelou Totální nasazení budete mít možnost potkat kromě Mikro Tour na samostatných koncertech a festivalech, jimž vévodí domácí slánský rockový festival Valník na konci srpna.

Čtyřčlenná formace Imodium už také patří k české klubové stálici. Na svém kontě má stovky odehraných koncertů, předskakování Avril LavigneSimple PlanBush nebo Halestorm, řadu klipů 5 studiových alb. Jako jediná česká kapela Imodium čas od času pořádají tzv. Bytové turné, ojedinělí jsou také v rámci natáčení dokumentů mapujících jejich koncerty (naposledy například krátký film Bory, který dokumentuje výjimečný koncert uprostřed borské věznice). Rok 2017 Imodium zvládli velmi úspěšně. Absolvovali turné s kapelou Rybičky 48u Supraphonu vydali v pořadí pátou studiovou desku s názvem Element a odjeli k ní dvouměsíční turné, pod taktovkou Michala Havlíčka natočili dva podařené videoklipy. Momentálně se kromě Mikro Tour připravují na nadcházející majálesovou a festivalovou sezonu.

"Jak rádi říkáme v kapele, ´žádné turné není kompletní´, a tak jsme i po našem téměř dvouměsíčním cestování našli několik míst, kam jsme se s novou deskou ještě nedostali. Ve spojení s ´Totáčema´ to bude navíc, myslím, velká legrace!"  (Thom / Imodium)

Zastávky Mikro Tour, na kterém se jako hosté střídavě objeví také kapely:
COVERS for Lovers nebo Deratizéři

9.2. Písek / Divadlo Pod čarou
24.2. Liberec / Club Road 66
2.3. Brno / Eleven Club
3.3. České Budějovice / MC Fabrika
9.3. Litomyšl / Kotelna Music Club
10.3. Rakovník / Dům osvěty

 

Více informací

Totální nasazení – Zapomenutý sny

http://www.youtube.com/watch?v=z7b2f4STrhk

Imodium – Spirit

http://www.youtube.com/watch?v=G2iSeRvGoGM

 

www.totaci.cz

www.imodiumband.cz

www.forfunagency.cz

 

(Aktuální info též na facebookových profilech kapel)

Pořadatel