Předprodej byl ukončen

Bad Names Showcase Brno w/ Lukas Landa, TMA, Spomenik
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika, Pop

Bad Names Showcase Brno w/ Lukas Landa, TMA, Spomenik

čtvrtek 25.1.2018 od 20:00
PRAHA / Fórum pro architekturu a media, Brno

O akci

Večer dystopické elektroniky ale i písničkářství 3.0 – Bad Names hrají v Praze, tentokrát ale té brněnské. Odložený koncert, na kterém na rozdíl od původního termínu jména Spomenik a TMA doplní labelový kolega Lukas Landa, bude moravskou premiérou kolektivu, jenž po zvukové stránce pojí experimenty s živými nástroji zkonzumovanými a transformovanými digitálním prostorem laptopů. Bad Names koketují se subverzí a apokalyptickou estetikou, nebrání se ale ani lyrickým výletům na fantastická nebo z paměti se pomalu vytrácející místa. Prostor pro oduševnělou party a manický brain-dance.

Tomáš Martínek aka TMA je hudebník a multimediální programátor. V roce 2015 vydal debutové EP Pohledy. Silným motivem jsou pro něj rezonující plochy, tlumené hluboké beaty a pulzující sub-bass. Ambientní atmosféru dokreslují fragmenty nahrávek městského prostředí. 

https://soundcloud.com/martinek_tomas


Lukas Landa je producent a architekt v současnosti žijící na ose Praha - Zürich. V roce 2016 vydal své druhé sólové album Islands, které je založené na zvuku klasické kytary, harmonických synth plochách, místy až hymnických melodiích a hravých pulzujících beatech.

https://soundcloud.com/lukaslanda

Spomenikovými instrumentálními skladbami se nese vyprávění o budoucnostech, které se nestaly, i o blížících se dystopiích. Spomenik tvoří neustále morfující svět, v němž nahodile vznikají a zase zanikají temné hudební pustiny i uzavřené klaustrofobní prostory vyplněné těkavými rytmy. Debutové EP Contingency, vydané na Spomenikově vlastním labelu Bad Names, je rozkročené mezi temnými vizemi producentů typu Arca, Kuedo, Fatima Al Qadiri nebo Jam City.
https://soundcloud.com/spomenik0/sets/contingency-ep