Předprodej byl ukončen

Nice Vibes x Mr.Cocoman & Dr. Kary
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

Nice Vibes x Mr.Cocoman & Dr. Kary

pátek 26.1.2018 od 20:00
TESLA music club, Třinec

O akci

Mr.Cocoman (Adam Lanči) & Dr.Kary v TESLE ✪✪✪

TESLA music club Třinec uvádí první Raggae & Dancehall večer s názvem NICE VIBEZ v čele s nejlepším českým Raggae duem! 


Mr.COCOMAN - Adam Lanči 

Cocoman je na hudební scéně aktivní přes deset let. Za tu dobu se stihl inkarnovat do spousty různých rolí. Byl dreadatým reggae zpěvákem jamajského střihu, zamyšleným folkařem s kytarou na svých akustických shows, divoce tančícím DJem a tvůrcem v EDM projektu Sirene Factory, šíleným chemikem z formace Nevereš, nebo třeba šedou eminencí Coco Jammin - produkce, která stojí za plným pytlem zásadních tuzemských reggae nahrávek posledních let. V loňském roce přidal i svou občanskou identitu - Adam Lanči - pod kterou vydal svojí novu desku Přijde den.
Za svůj muzikální workoholismus zvládl získat i dvě žánrové ceny Anděl, zahrát si na většině velkých tuzemských festivalů a nejednou reprezentovat i za hranicemi. Jako zpěvák nebo producent vydal několik desek a hromady singlů. Spolupracoval mimo jíné s kapelami Švihadlo nebo Medial Banana a produkoval nahrávky pro desítky umělců z mnoha zemí, včetně jamajských stars. Na kontě má i čtyři desky z cyklu Sklizeň.
Cocoman je hudební neposeda, který nějakou novinkou nejednou zvedl své fanoušky ze židle. Jeho live shows jsou hudebním výletem, cílová destinace je karnevalové šílenství. Cestou potkáte tracky jako Terorista, Stoupám, Za Obzorem, Tak už to bal nebo Jedna Láska.

Více informací

Odkazy:

https://www.youtube.com/channel/UCuCX2QScREpW49vwI4mPfUA

https://www.facebook.com/cocoman.solid.vibes/

Dr. KARY

Dr. Kary je jeden z nejrespektovanějších MCs na české reggae scéně! Začínal už v roce 1997 jako MC legendárního selektora Liquida A, následovalo hraní s DJkou Katchou či houseovým veteránem DJem Trávou. Byl nedílnou součástí kultovního Gardenzitty soundu, který po dlouhá léta určoval tep nejen Raggajunglových Čech! Aby toho nebylo málo, spoluzakládá Pro Soundsystem, reggae sound, který není potřeba představovat, stačí jen jména Dr. Kary, General Kryshpeen a Liquid A. Byl promotérem legendárního klubu Zion, zásadní líhní českého reggae a raggajunglu. V roce 2000 je hostem na nahrávce Shooting Stars dubového projektu Nana Zorin. Nedá se vypočítat, s kým si Dr. Kary v průběhu let zazpíval. Namátkou stačí vyjmenovat takové veličiny jako je Kosheen, Transglobal Undeground, Dj Aphrodite, Panteon Rococo, Dr. Ring Ding nebo třeba Mad Professor. V průběhu let se Dr. Kary přidal k české ska-rocksteady stálici Fast Food Orchestra, se kterou procestoval Evropu a dostal se až do Brazilie. Svým „karysmatickým“ hlasem obohatil desky takových veličin jako jsou Polemic, nebo Sto Zvířat, ale koketoval i s hip hopem na deskách Indyho & Wiche, nebo Inside Kru.

Odkaz:

https://www.facebook.com/dr.kary/

GHETTO ROCKA:

Ghetto Rocka - DJ Tamman

Patří mezi špičku českého reggae. Začátkem roku vyhrál Young Gunz Clash přičemž minulý rok navštívil Ethiopii, kde hrál na festivale a dělal DJ workshopy.

Odkazy:

https://soundcloud.com/ghettorocka

https://www.facebook.com/GhettoVibez/

✎ Otevření klubu: 20:00 / ✎ Zahájení akce: 21:00h 

✎ Vystoupení Cocomana & Karyho - upřesníme.

✎ VSTUPNÉ: V předprodeji 120,- / ☞ Na místě 180,-

 

► OFFICIAL PHOTOREPORT By Martin Lysek - Photography

► VSTUP OD 16 LET (podnapilí nezletilí nebudou do klubu vpuštěni)

► PRO REZERVACE BOXŮ ZDARMA PIŠTE ZPRÁVY NEBO VOLEJTE NA +420 739 424 688

► ŠATNA V PROVOZU

► PŘÍJEMNÝ A VSTŘÍCNÝ PERSONÁL