Předprodej byl ukončen

Supertramp Classics
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Supertramp Classics

sobota 28.4.2018 od 20:00
Kongresové centrum, Zlín

O akci

Před téměř 50 lety založili britskou hudební formaci Supertramp dva úžasní muzikanti – klávesista Rick Davies a multiinstrumentalista Roger Hodgson. Začala se tak psát kapitola jedné z nejvlivnějších pop a art rockových hudebních skupin. Do roku 2002 vzniklo 11 alb, z nichž nejvýznamnější jsou Breakfast In America (1979), Famous Last Words  (1982), Crisis? What Crisis ? (1975) a Crime of The Century (1974).

V roce 2015 Supertramp přerušili koncertní činnost, saxofonista Supertramp John Hellivell však začal vystupovat na koncertech londýnské kapely Logicaltramp, která se stala dočasně hlavním pokračovatelem Supertramp v koncertním provedení. V České republice čekají fanoušky skvělé hudby Supertramp v roce 2018 dva koncerty Logicaltramp. Poprvé zde zazní slavné hity ze 70. a 80. let naživo, a to v pátek 27.4.2017 ve zvukově proslulém brněnském Sono Centru a o den později 28.4.2017 v Kongresovém centru ve Zlíně.

Více informací

Těšit se můžete na všechny slavné hity, jako např. School, Ain't nobody but me, Breakfast in America, Easy does it, Lord is it mine, Goodbye  stranger, Surely, Bloody well right, Dreamer, Rudy, Take the long way home, From now on, Hide in your shell, You started laughing, It's raining again, Fool's overture, Cannonball, The logical song, Don't leave me now, Give a little bit a Crime of the century.

 

Formace Logicaltramp (UK) se v ČR představí v následující sestavě:

Gary Hopkins – vokály, klávesy, kytary

Tamas Csemez- vokály

Anthony Clayton - kytary

Laurent Hunziker - saxofon

Serge Sainte Rose – piano, klávesy

Adam Aggiss - bubny

Alex Kundig  - baskytara, doprovodný vokál

Pořadatel