Předprodej byl ukončen

Imagine your Korea
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Imagine your Korea

pátek 9.3.2018 od 18:30
Klub cestovatelů, Brno

O akci

9. března (pá) - Imagine your Korea (18:30, Lukáš Pospíšil, 60,-)

Když jsem někomu řekl, že se chystám do Jižní Koreje, tak nesladovaly zpravidla dvě reakce. Myslíš, že se ještě vrátíš zpátky? Co je vůbec v Koreji?

Co se týče bezpečnosti, tak to asi nejlépe vystihuje věta, kterou použil americký voják sloužící v DMZ. Teď je to jen slovní přestřelka, ale jinak je klid.


Co je v Koreji zajímavého? Otázka by spíš měla být, co v Koreji není. Naleznete zde skoro úplně vše! Korea je přesně taková, jakou ji chcete. Pokud chcete, můžete sem vyrazit na pláž a jen se válet. Můžete objevovat přírodu (hory, bambusové lesy, čajové plantáže, jeskyně, …). Stavit týden jen v Seoul po klubech. Navštěvovat nejrůznější festivaly. Objevovat moderní architekturu. Navštívit spousty chrámů, historických vesnic a dalších památek. Pro nás je tato země „zahalená tajemnem“ a moc o ní nevíme a právě v tom je její kouzlo.

Korea mi okamžitě přirostla k srdci a hned jsem ji zařadil mezi mé TOP destinace. Přijďte si tedy poslechnou mé vyprávění o třítýdenní cestě, protože tato země je mnohem víc než Seoul a PSY J

Trasa: Seoul – DMZ – Sokcho – Seoraksan National Park – Donghae – Andong –Gyeongju – Busan – Gwangju – Boseong Green Tea Plantation – Damyang – Jeonju – Maisan Provincial Park – Daejeon – Songnisan National Park -Suwon