Předprodej byl ukončen

Bastl Instruments Showcase
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

Bastl Instruments Showcase

pátek 16.2.2018 od 21:00
Kavárna Kraft, Hradec Králové

O akci

Bastl Instruments je parta lidí, která synťáky nejen vyrábí, ale taky na ně hraje a má na svědomí jedny z vyhlášených brněnských večírků. Bude rave!

Bastl je kolektiv lidí zabývající se vývojem a výrobou elektronických hudebních nástrojů sahajících od kapesních samplerů k modulárním syntezátorům. Zároveň je platformou a živelnou komunitou muzikantů, která pořádá večírky ve vlastním klubu, organizuje workshopy, vydává desky a nebo třeba praží vlastní kávu.

 

V Kraftu za Bastl vystoupí:

CASPER (US)
Peter Edwards aka Casper nebo též Casperelectronics je enfant terrible bastláckých večírků. Jeho živelným a takřka fyzicky pulsujícím live setům, je příliš snadné podlehnout. Vlny feedbakců protínají špinavé energické beaty, které dokonale stimulují instinktivní potřebu dát se do tance. Středobodem této performance je hypnotizující světelná koule jako pomyslný oheň pro moderní klubový rituál.

Doporučený poslech:
oheň: https://soundcloud.com/casperelectronics/livesetbrno
voda: https://soundcloud.com/casperelectronics/led-by-sheep

PLAST
Brněnský producent a dj s vazbami jak na Bastl, tak i na KOSMOSPIEL kolektiv. Jeho doménou je techno inspirované temnotou hlubokých lesů, hučícími včelími úly a tribálními beaty.

Doporučený poslech:
https://soundcloud.com/plast-1/plast-cognition-iiii

DINGE (US)
John Dinger je kámoš z Minnesoty. Krystalicky průzračné melodie a funky IDM groovy střílí od boku. Na parties svůj rejstřík rád koření trochou acidka a bytelnými "banging beats".

Doporučený poslech: https://medicamateria.bandcamp.com/track/ginger-kombucha-extended-edit

WHITE TRASH
Tenhle kluk má smysl pro dobrodružství. Rád vyráží na vesmírné hudební tripy, ve kterých se prolínají space disco, a krautová motorika společně s chytlavými melodickými motivy.

Doporučený poslech:
https://youtu.be/s43mYtR96KI?t=4071


Label: NONA Records
Káva: Rello Il Torrefattore
Klub & parties: Herna

#kafeakultura #krafthradec #pilnackovatovarna #tovarnazije

Kraft sídlí ve dvoře Pilnáčkovy továrny v Hradci Králové. Přes den funguje jako kavárna s výběrovým kafem vhodná pro práci a studium a večer se mění v multižánrový klub. Otevřeno je každý všední den od 10 do 20 hodin plus během kulturních akcí.