Předprodej byl ukončen

Honzíkovy cesty aneb Evropou "na punk"
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Honzíkovy cesty aneb Evropou "na punk"

úterý 13.3.2018 od 20:00
Sklep 33, Zlín

O akci

Po několika úspěšných přednáškách v Brně, Ostravě či Havířově se tentokrát Honza vydává se svým příběhem do klubu Sklep 33 ve Zlíně.

 

Než se stal cestovatelem, musel si projít v životě několika těžkými zkouškami. Od hromady alkoholových excesů, pobytu na léčení v psychiatrické léčebně až po několik měsíců života na ulici. Jak se z toho všeho nakonec dostal a co způsobilo, že se dostal právě k cestování? A jak nakonec absolvoval dvouměsíční trip po Evropě sám, jen stopem či pěšky s batohem a stanem na zádech s minimem financí a co ho všechno potkalo v zemích jako je Kosovo, Albánie či Bosna a další?

 

Příběh o tom, že v životě i v cestování na vlastní pěst je nejdůležitější vůle a odhodlání a že občas dobře mířená facka, ať už životní či cestovatelská nemusí být ke škodě, ba naopak. A taky o tom, co všechno může člověk na cestě potkat nejen v životě, ale především v cestování. Ať už je to setkání s medvědem v Rumunsku, setkání s členem Kosovké osvobozenecké armády v Albánii, mejdan s muslimy na bosenské farmě či nerozumný výstup na Triglav, nejvyšší horu Slovinska.

 

Přijďte si vyslechnout příběh o tom, jak se nejenom porvat se životem na hraně a okraji společnosti a vyváznout z toho bez újmy, ale také o tom, jak na místech, kde by jste to čekali možná nejméně, lze potkat lidi, kteří udělají první poslední, aby vám pomohli splnit cestovatelský sen.

 

Více informací

Vstupné 60,- v předprodeji, na místě 80,-.

Další akce pořadatele

Pěšky napříč Venezuelou - Jan Rendl (Brno) - 15. října od 18:00, Centrum všímavosti, Brno

Pěšky napříč Venezuelou - Jan Rendl (Havířov) - 2. května od 18:00, Městská knihovna Havířov, pobočka Svornosti, Havířov