Předprodej byl ukončen

Cestovatelské kino: Havaj
KINO / PROJEKCE / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Film

Cestovatelské kino: Havaj

čtvrtek 8.3.2018 od 20:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Žít svůj sen. Na souostroví Havaj žádný zázrak, právě naopak, každodenní realita. V zemi obklopené Tichým oceánem najdete snad všechno, co hledáte – úchvatné korálové útesy, nádherné původní deštné pralesy, lávové pouště, pohádkové pláže, tropická údolí, fascinující vulkanický národní park, aktivní sopky, jehličnaté lesy i vysokohorské pásmo. Poznejte zemi, kde vás přivítají voňavým lei věncem, kde i palmy tancují hula, kde si surfeři plní své sny, kde se dá stále ucítit spiritualitu dávných kultur a kde jsou lidé až zázračně milí. O svém ročním pobytu na Havaji bude mluvit cestovatel Petr Nazarov.

Petr Nazarov

procestoval několik desítek zemí a v některých z nich na několik měsíců, či dokonce let zakotvil. K cestování po zemích celého světa postupně přidal i fotografování. Cestování mu dalo víc než všechny školy světa, jelikož je pro mě tou nejzajímavější a nejpoučnější školou života. “Kromě poznávání nových míst a kultur jsem si při svých cestách uvědomil spoustu souvislostí, které by mě doma v obývacím pokoji asi nikdy nenapadly, a hlavně jsem měl dostatek času nad nimi přemýšlet,” hovorí Petr.

Více informací

Navštivte různé kouty světa z pohodlí domácí hroudy a poznejte krásy přírody, kultury, umění nebo kuchyně, které vás ohromí svou pestrostí a vynalézavostí. Pojďte s námi poznávat svět! 

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha