Předprodej byl ukončen

Skinny Molly (USA), Pumpa - koncert série Golden_eye.hb
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika, Rock

Skinny Molly (USA), Pumpa - koncert série Golden_eye.hb

pátek 2.11.2018 od 20:00
Klub OKO, Havlíčkův Brod

Koná se v rámci

O akci

SKINNY MOLLY (www.skinnymollyrocks.com)

Jižanský název kapely z amerického Nashville přímo odkazuje na příslušnost a provázanost se známou floridskou líhní největších legend jižanského rocku, kterými jsou LYNYRD SKYNYRD, BLACKFOOT a MOLLY HATCHET. Kapelu založil v roce 2004 kytarista, zpěvák a skladatel Mike Estes, který část devadesátých let prožil právě v kapele LYNYRD SKYNYRD.

Klub Oko Havlíčkův Brod, 49.6082814N, 15.5775706E, www.kluboko.cz.

Vstupné v předprodeji i na místě: 400 Kč.  Koncert je na stání.

Předprodej: Obchůdek Tulipán Havlíčkův Brod nebo www.smsticket.cz.

Parkování: před klubem (parkoviště Smetanovo náměstí – po 18. hodině bez poplatku).
 

Více informací

SKINNY MOLLY (www.skinnymollyrocks.com)

Tvorba SKINNY MOLLY představuje (v intencích jižanského rocku) zdařilý mix country a hutnějšího rocku. Koncertní setlist slibuje zhruba polovinu vlastní tvorby a polovinu skladeb od bývalých členů, samozřejmě nebude chybět erbovní jižanská hymna „Sweet Home Alabama“. Kapela za dobu svého působení vydala tři studiová alba: No Good Deed (2009), Haywire Riot (2013) a Here for a Good Time (2014).

Koncert v havlíčkobrodském klub Oko bude historicky prvním koncertem SKINNY MOLLY na Vysočině. Jako host společně s kapelou vystoupí výtečný kytarista Pavel Marcel (www.pavelmarcel.cz).

PUMPA (www.pumparock.cz)

Kapela v čele s Michalem Němečkem zahraje nejlepší skladby ze svého jižanského repertoáru (O tom to může bejt, Tak tradá!, Hodim si lano, Volný styl). Repertoár kapely je inspirován hudbou Lynyrd Skynyrd, ZZ TOP, Johnnyho Wintera, AC/DC.... v předloňském roce ostatně Pumpa posbírala nejvíc hlasů v soutěži organizované rádiem BEAT o předskokana pražského koncertu "elektrikářů ze Sydney". Pamětníci si vzpomenou na první (a do loňského roku poslední) vystoupení Pumpy v Havlíčkově Brodě v programu soutěžní přehlídky Rocková Vysočina v KD Ostrov (1986). Více o kapele též tady www.stockfest.cz/pumpa.

After party (změna!!): BASS

Line up:

20:00 PUMPA

21:30 SKINNY MOLLY

23:30 BASS

Koncert je součástí série GOLDEN_EYE.HB (podzim) 2018:

27.09.2018 Miloš Meier – DRUMMING SYNDROME (www.milosmeier.com)

05.10.2018 ROCK FOR BOOK 2018 - Michal Prokop & FRAMUS FIVE (www.michalprokop.cz) / Václav Koubek (www.vaclavkoubek.cz) / BASS (www.facebook.com/bassrockreunion).

19.10.2018 SUPERGROUP.CZ (https://www.rocking.cz/supergroup) / JAZZ JOINT (http://bandzone.cz/jazzjoint)

02.11.2018 SKINNY MOLLY / PUMPA / TRAFFIC JAM

Přenosný pas na tři koncerty + bubenické show Drumming Syndrome od začátku dokonce za 1.000 Kč již také v prodeji na těchto prodejních místech:

1) V ethno obchůdku Tulipán Havlíčkův Brod, Horní ulice

2) Na portálu https://www.smsticket.cz/vstupenky/10948-golden_eye-meier-supergroup-cz-framus-five-skinny-molly (předplatné na koncertní seriál do mobilu)

Bližší informace o koncertech: e-mail: kletecka@thb.cz, tel. 602 567 728