Předprodej byl ukončen

Miloš Meier Drumming Syndrome
KONCERT / VÝSTAVA / Hudba – Pop, Rock / Umění

Miloš Meier Drumming Syndrome

úterý 17.4.2018 od 19:00
Sál Wágnerovo náměstí, Beroun

O akci

Přijďte se podívat na speciální vystoupení jednoho z nejuznávanějších a nejvytíženějších bubeníků v České republice, Miloše Meiera.


Jeho bubenické koncerty, nazvané „Drumming Syndrome“, už přes 6 let získávají čím dál větší pozornost fanoušků a hudebních kritiků. Díky Milošově spolupráci s velikány české hudební scény (Michal Pavlíček, Kamil Střihavka, BSP, Supergroup.cz, Daniel Landa, Pražský Výběr, Stromboli, Wanastowi Vjecy, Aneta Langerová, ...) lákají jeho vystoupení spoustu muzikantů a hudebních fajnšmekrů. Jeho působení v kapele DYMYTRY zase přivede spoustu fanoušků rockového a metalového žánru.


V programu bubenické show Drumming Syndrome hraje Miloš Meier spoustu bubenických sól, skladby kapel, ve kterých působí a také skladby, které jsou speciálně složené pro tento projekt. Milošovo extrémní energické bubnování a vysoká hráčská technická dovednost dává vystoupení jedinečný a originální zážitek. Vše je pak doplněno o vizuální pódiovou show.

Více informací

Díky vysoké bubenické kvalitě Miloš vystupoval s touto show na největších bubenických festivalech v Evropě. Mezi ně například patřily Meinl Drum Festivaly v Německu a Polsku, kde hrál po boku světové bubenické špičky používající činely značky Meinl. Dále je to festival Drummersday v Holandsku, kde zase hrál po boku belgických a holandských nejlepších bubeníků. Vrcholem bylo jeho bubnování na La Rioja Drumming Festivalu ve Španělsku, který je jedním z největších bubenických festivalů na světě. Tam Miloš hrál na jednom pódiu třeba s Rayem Luzierem z kapely Korn, Tommy Aldridgem - ex Ozzy Osbourne a Whitesnake, nebo Chrisem Colemanem – ex Prince. V roce 2013 vystoupil v Itálii na prestižním veletrhu s hudebn&iac ute;mi n ástroji v Bologni, v roce 2016 např. na Adams Drum Festivalu v Nizozemsku. V roce 2017 zaznamenal obrovský úspěch na Seoul Drum Festivalu v Jižní Korei, na svých Drumming Syndrome vystoupeních na veletrhu hudebních nástrojů v Moskvě a na samostatném tour v Polsku. Jeho umění je k vidění čím dál tím častěji i na dalších podobných akcích po celém světě. Hraje po boku největších světových bubenických es a jeho renomé tak stále vzrůstá.

Během koncertu uslyšíte živě i na internetu velmi sledovaná a úspěšná Milošova videa a také další novinky určené pro toto turné . Vrcholem vystoupení je téměř hodinový set složený ze světových rockových a metalových hitů. V průběhu programu dojde i na Milošovo vyprávění o jeho zkušenostech na domácí i zahraniční scéně, o vybavení, které používá a v případě zájmu proběhne i veřejná diskuze. Součástí dvou a půl hodinové show je také promítání krátkých dokumentů z jeho účinkování v Korei, Holandsku atd.. Po skončení vystoupení proběhne ještě setkání u j eho Drum ming Syndrome stánku, kde je možno získat jeho plakát, či zakoupit jeho podpisové paličky a další zboží z jeho nabídky.

 

www.milosmeier.com

www.facebook.com/milosmeierfanpage

www.instagram.com/milos_meier