Předprodej byl ukončen

Ve vlnách hudby - koncert Maok & Shakya
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic

Ve vlnách hudby - koncert Maok & Shakya

úterý 27.3.2018 od 19:00
Sál spolku HLAHOL, Praha

O akci

Připravili jsme pro Vás další jedinečný koncert!

POPRVÉ se dávají dohromady dva úžasní hudebníci Maok a Shakya. Poplujeme s nimi na vlnách hudby – tato hudba se hluboce dotkne našich citů, naší duše a našeho srdce. Vyplujte s námi na radostnou plavbu do svého nitra…..Nechte se unášet jedinečnými tóny hudby…

Více informací

MAOK  je hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel, ale hlavně člověk, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelý i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Jeho hudba uzdravuje a inspiruje.

Hraje na koncertech, dělá muzikoterapie, skládá hudbu k divadelním představením, tanečním inscenacím, ilustracím a filmům. 

 

SHAKYA - je multiinstrumentalista, který se cítí doma na všech hudebních úrovních.  Jeho nejmilovanějším nástrojem je však violoncello, které by nikdy za nic nevyměnil. Svou cestu Shakya započal v šesti letech výukou klasické hry na violoncello, o několik let později začal hrát i na klavír. Jeho cesta ho od klasické hudby zavedla do mnoha dalších žánrů od jazzu a popu / rocku, latiny a etna do světa “new age” a ambientní hudby. Jako samouk zařadil do svého repertoáru další nástroje, jako jsou dilruba, kytara, djembe či membránové nástroje jako je hang. Miluje živou hudbu a nesmírně rád hraje pro lidi k tanci nebo meditaci. Je hudebním producentem a členem různých kapel, vystupuje na koncertech a jeho hudbu si můžete poslechnout na mnoha CD.

 

Místo konání akce: 

Budova Hlaholu se řadí k nejčistším i nejvýraznějším secesním památkám svého druhu a Velký sál má skvělou akustiku.

www.hlahol.cz