Předprodej byl ukončen

Ouch on the Couch: Drag Touch!
TANEČNÍ PARTY

Ouch on the Couch: Drag Touch!

pátek 23.3.2018 od 21:00
OneTwoBar & Gallery, Praha

O akci

Tvoje pravidelná dávka burlesky!

Ouch on the Couch, to jsou performerky Angelina Angelic a Therése Rosier ve svém kreativním večeru burlesky, který nikdy není stejný a kde se může stát doslova cokoliv! I díky vám Ouch on the Couch dýchá a vyvíjí se, pomalu a jistě, do bláznivého koktejlu glamouru&rock'n'rollu, kterým je teď.

Speciální edice Drag Touch je zpět!!!!!

Tentokrát se speciálním hostem z Polska!!

Tanečník, herec, performer, který ve svém unikátním stylu kombinuje burlesku, striptýz, art, pop-culture, trash, queer a to vše dělá z výšky svých vysokých podpatků, na kterých se chce dostat na nejvyšší možný level umění. Přichází extravaganza na podpatcích z pekla a miláček žen - Gąsiu !!!!!!!!!!!

 

S radostí vám přinášíme i dalšího performera, který ač s burleskou začal nedávno, již teď si tvoří svůj jedinečný styl!! Jak řekl sám, nechce být škatulkován a je prostě tím kým je! Úspěchem bylo i vybrání pro mezinárodní festival Prague Burlesque Festival, na kterém zatančí v březnu - CHLOROPHYLL VØN NEEDLE !!!!!!!

 

S nadšením představujeme i našeho třetího performera, který je zároveň modelem a má za sebou nejrůznější druhy performance a projektů. Z jeho nejposlednějších počinů můžeme zmínit například show na proslulé Fetish Weekend Prague nebo účast na projektu Danny Worm - BORN !N PORN! Svým silným smyslem pro estetiku vás očaruje - Hayley T H E S T R A N G E

Večerem vás opět provede Angelina Angelic za podpory Natálie Mooshabrové a Therése Rosier a o doprovod se postará hudební komplic Carlos Smetana!