Předprodej byl ukončen

Cestovatelské kino: Norsko
KINO / PROJEKCE / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Film

Cestovatelské kino: Norsko

čtvrtek 12.4.2018 od 20:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Severská exotika v plné síle. Vydejte se poznávat zemi divoké přírody, fascinujících ledovců, majestátních fjordů, tančící polární záře, moderní architektury, bohaté kultury i zimního sportu. V doprovodu cestovatelky a milovnice Skandinávie, Martiny Čamekové, se projdeme z Osla přes oblast fjordů až na daleký sever, od souostroví Lofoty přes rozsáhlé Laponsko až na Nordkapp a ruskou hranici. Uvidíme nejsevernější bod kontinentální Evropy, půlnoční slunce, lov tříkilových krabů královských v Barentsově moři i sněhobílé pláže. Naše norská expedice začíná!

Martina Čameková

Vždy inklinovala k cestování. Miluje severskou přírodu a mentalitu Skandinávců. Vystudovala švédštinu, po škole ji zaválo do Ekvádoru a pustila se do španělštiny. Deset roků provází klienty po Skandinávii, na Islandě, v Grónsku, ale i po jiných koutech světa. Marťa je akční typ, který přijímá všechny výzvy a neposedí na jednom místě ani minutu. Nejraději ze všeho dělá novou stopu v čerstvém prašanu.

Více informací

Navštivte různé kouty světa z pohodlí domácí hroudy a poznejte krásy přírody, kultury, umění nebo kuchyně, které vás ohromí svou pestrostí a vynalézavostí. Pojďte s námi poznávat svět! 

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha