Předprodej byl ukončen

Metronome Blues: Release Party // Mara Jade // The Queues
KONCERT / Hudba – Rock

Metronome Blues: Release Party // Mara Jade // The Queues

středa 25.4.2018 od 20:00
Kabinet MÚZ, Brno

O akci

Happy Mutant Vinyl Release Party

METRONOME BLUES v lednu vydali album Vicious Circles pod hlavičkou labelu Happy Mutant. V dubnu k němu chystají pokřtít vinyl. Společně s nimi si zahrají další Mutanti: Mara Jade a The Queues!

Metronome Blues released their new album Vicious Circles in January under Happy Mutant label. The vinyl release shall be in April together with their Mutant mates, Mara Jade and The Queues!
 

Více informací

METRONOME BLUES
Brněnsko-novozélandská kapela Rhyse Braddocka (Gerda Blank) …a komentář k jejich hudbě a především poslednímu album, Vicious Circles: ”...from post-rock improv workouts to droney space-Krautrock; manic post-punk jams to gentle, satirical homages to Moz.”

https://metronomeblues.bandcamp.com/
https://metronomeblues.fairpricemusic.com/

Mara Jade 
Rakovnická instrumentální čtyřka. Kapela pomaluusazujících se inženýrů i bezprisorních neklidnejch nedostudovanců, který k sobě i od sebe hledaj cestu už deset let. Hudebně kombinujou lásku k matematice (Russell) i poezii (Holan), k americkýmu hardcoru (Norma Jean) i českýmu undergroundu (Psí Vojáci). První LP - Na zlomený srdce vedeš - v tomhle magickym stylu vydali hrdě pod lablem Happy Mutant v prosinci 2017. V lednu 2018 vyšla deska na vinylu. 

https://marajade.bandcamp.com/
https://marajade.fairpricemusic.com/ 


The Queues
"Náserová kytarovka podtrhnutá basou z druhýho aparátu a divokejma bicíma. Energický garážový bratrský duo ze Znojma, co vám na pódiu vypotí krev. Hitovky jaksviňa!"

https://thequeues.bandcamp.com/ 
https://the-queues.fairpricemusic.com/


HAPPY MUTANT
https://happymutant.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/happymutant/ 


www.kabinetmuz.cz