Předprodej byl ukončen

ILL Fish support: Jouly (Jarmut ex- Krücipüsk)
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / VÝSTAVA / Hudba – Metal, Pop, Punk, Rock / Umění

ILL Fish support: Jouly (Jarmut ex- Krücipüsk)

pátek 18.5.2018 od 21:00
Buena Vista, Plzeň

O akci

Rockoví žraloci se vrací zpět na místo činu do domovského Buena Vista clubu, aby zde rozpoutali nefalšované peklo za pomoci zbrusu nových songů, které chystají vydat na podzim tohoto roku. Vy si je však můžete vychutnat premiérově a live :-) a jako posilu si pozvali nadupanou partičku Jouly složenou kolem Jarmuta - dlouholetého nyní již ex- kytaristy přísné bandy Krücipüsk.

ILL Fish:
Ambiciózní rockoví a dynamičtí ILL Fish působí na plzeňské hudební scéně od počátku milénia. Svým nekompromisním přístupem k rockové muzice lámou hranice všech možných rozměrů hudby. Díky své přímočarosti neztrácí dynamiku ani „špinavost“, která je skupině vlastní. ILL Fish vystupují v klubech a na festivalech nejen v ČR, ale i v Evropě. V roce 2004 ovládli talentovou soutěž rockových kapel a interpretů Múza a úspěch slavili i v několika dalších. Hrají jak vlastní přímočarou tvorbu ze svých třech řadových desek, tak hity vybraných zahraničních kapel.. Svojí dravostí okouzlí nejedno hudební srdce.

Jouly:
Kompilace tří křupanů ze severu, kteří sedmým rokem drnkají ve složení Jarmut kytara, Bukoun basa, Bůša bicí. Podařilo se jim uvařit lehce romanticky křupózní CD s názvem On-line, které při poslechu vypíná myšlenky na všední realitu. V hudebním průtoku vás povede trativod mistr Jarmut, který mimo jiné skřípal na kytaru po boku Michala Pavlíčka, nebo ještě více vzrušujícím boku Hajdy v jeho nebetyčných Krucipusk.

vstupné na místě za 180,-Kč