Předprodej byl ukončen

Tranzovní tanec - Rishi S. Vlote
KONCERT / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic / Osobní rozvoj / Tanec

Tranzovní tanec - Rishi S. Vlote

neděle 27.5.2018 od 19:00
Karlínské spektrum, Praha

O akci

TRANZOVNÍ TANEC/TRANCE DANCE

Rishi S. Vlote a Dhwani Wil Zapp

TRANZOVNÍ TANEC je starý jako lidstvo samo. Je to vlastně spontánní tanec, během kterého se můžete skvěle odreagovat, nebo můžete jít opravdu do hloubky….tam, kde všechno kolem nás postupně přestává existovat, vnímáme jen své tělo a my se krok za krokem, tón za tónem noříme do svého nitra. Hudba nás postupně vede ke spojení s duchem, naší duší a naší životní silou. Existuje jen tady a teď. Nezřídka se stává, že v tranzovním tanci najdeme odpovědi na otázky, které si již dlouho klademe a na které jsme nemohli najít odpovědi.

Společně s Rishi a Dhwani rozvibrujeme naše tělo a enrgetická centra (čakry) pomocí hudby, šamanských hudebních nástrojů…a spojíme se se sebou a svým vlastním bytím.

Budeme naslouchat svému srdci a nalézat spojení se svou harou, důvěřovat svým pocitům, intuici a vhledům a podle toho jednat.
Zachytíme vnitřní učení, které pochází z nás, rozšíříme svou kapacitu cítit a vnímat za fyzickou hranici, naladíme se na mimosmyslové vnímání.

Více informací

 

19:00 – 21:30, Karlínské Spektrum, Velký sál

Tentokrát jsme zvolili komornější prostředí Velkého sálu v Karlínském Spektru a kapacitu jsme omezili na 90 účastníků, abyste si mohli tanec opravdu užít.

Karlínské Spektrum, Karlínské nám. 7, Praha 8

(metro B/C – Florenc, metro B – Křižíkova, tramvaj 3, 8, 24 – Karlínské náměstí)