Předprodej byl ukončen

Kittchen & Aid Kid
KONCERT / Hudba – Elektronika, Spirituální

Kittchen & Aid Kid

sobota 14.4.2018 od 20:00
Kavárna Kraft, Hradec Králové

O akci

Kittchen spojil síly s Aid Kidem a na jaře a v létě je můžete vidět ve společném setu

KITTCHEN

V roce 2011 pověsil Kittchen na svůj web ke stažení debutové album MENU, které na alternativní scéně vzbudilo slušný ohlas. Následující RADIO získalo Anděla a úspěšná byla i třetí deska KONTAKT. Během sedmi let Kittchen spolupracuje s divadlem, filmem, experimentuje s videem, vystavuje obrazy, remixuje. Většina jeho posluchačů ale zmiňuje především silné koncerty. Ať už ty sólové, nebo ty s bubeníkem a druhou polovinou srdce kapely, Tomášem Neuwerthem. V loňském roce se na pódiu několikrát objevil s žánrovou chameleonkou Vladivojnou La Chia či s mantracoreovými Alaverdi. Na letošek přichystal speciální sezonní menu s jedním z premiantů tuzemské elektornické scény, producentem a DJ Aid Kidem.

AID KID
Ondra Mikula aka Aid Kid staví své živé sety na improvizaci vlastních tracků, na kombinaci emotivních beatů a gradujících struktur. Začalo se o něm mluvit už po prvních dvou singlech. V dubnu 2015 pak vydal skvěle přijatý eponymní debut, oceněný Vinylou. A pak už se to rozjelo doopravdy. Aid Kid hraje živě, vystupuje jako DJ, věnuje se scénické hudbě, skládá spoty, znělky, hudbu pro videomapping a interaktivní instalace. V současné době působí jako kytarista kapely Děti mezi reprákama. A společně s Kittchenem je i členem tvůrčího jádra kolektivu Zvíře jménem Podzim.

Jak budou znít Kittchenovy postapokalyptické písničky poddolované hutnou elektronikou? Neztratíte se v křehkých ozvěnách sonických hvozdů?
To už budete muset vyzkoušet na vlastní oči, uši, kůži.