Předprodej byl ukončen

Ouch on the Couch: Spring Fever!
PŘEHLÍDKA / VÝSTAVA / Tanec / Umění

Ouch on the Couch: Spring Fever!

sobota 14.4.2018 od 21:00
OneTwoBar & Gallery, Praha

O akci

Tvoje pravidelná dávka burlesky!

Ouch on the Couch, to jsou performerky Angelina Angelic a Therése Rosier ve svém kreativním večeru burlesky, který nikdy není stejný a kde se může stát doslova cokoliv! I díky vám Ouch on the Couch dýchá a vyvíjí se, pomalu a jistě, do bláznivého koktejlu glamouru&rock'n'rollu, kterým je teď.

 

Jaro je zpátky a s ním i jarní horečka!! Nevíš, jak si s ní poradit? Cítíš se nesvůj a v koncích? Nic nezoufej! Do uspokojivé balance všech smyslů tě dostanou naši hosté pro měsíc duben:

Melody D'Amour - pin-up kráska a burleskní umělkyně z Mnichova, producentka Revue Palais, Black Curtain Cabaret a Bavarian Burlesque Festivalu si pro vás připravila netypické burleskní akty, které vám vlejí krev do žil!!

Lady Vivian - jedna z prvních burleskních tanečnic na Slovensku začala svou kariéru v řadách Bratislava Burlesque, věnuje se ale i divadlu. Energický koktejl na probuzení po dlouhé zimě vám namíchá právě ona!

Natálie Mooshabrová - naše nepostradatelná stage kitten Natálie tentokrát i zatančí! S burleskou začala přes kurzy Prague Burlesque Academy a brzy si vybrousila svůj jedinečný staročeský styl dvacátých let! Je také součástí nově vznikajícího projektu Kabaret Punklesque.

 

Večerem provedou:

Angelina Angelic & Therése Rosier