Předprodej byl ukončen

Mateřství jako cesta k sobě
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Mateřství jako cesta k sobě

středa 2.5.2018 od 19:00
Skautský institut, Praha

O akci

Léto už je za rohem a my vymýšlíme, co podnikneme a kam se vydáme, aby to bavilo děti i nás. Jestli to máte stejně, pojďte si popovídat společně s námi s odborníky, kteří jsou ve světě balení a plánování jako doma! Pozvání na květnovou besedu přijala Jana Červenková, kterou znáte z blogu S dětmi v báglu, a spolu s ní přijdou besedovat Romana Trusinová a Michal Buzek (první mužský host!) z webu Ověřeno rodiči.

Více informací

 Jestli sledujete blog S dětmi v báglu, víte, že Jana je specialista nejen na toulky Českým Švýcarskem, ale také na balení a vaření na daleké cesty - poradí nám, jak to všechno naplánovat a na co nezapomenout. V severních Čechách zná každý kousek země, a že je to tam krásné ukazuje na fotkách na blogu. Nám vloni naplánovala naši dovolenou a rozhodně jsme nelitovali - koukněte zde :)

Romana s Michalem stáli spolu s dalšími lidmi u zrodu cestovatelských stránek Ověřeno rodiči. Pokud hledáte místo, kde se bude líbit vám i dětem, ať už jde o hotel penzion, nebo jen restauraci a jednodenní výlet, určitě tam nakoukněte. Zakládají si na autentičnosti každé recenze a svými tipy jim dnes přispívá i spousta spokojených rodičů. Jaká je jejich cesta? A podle čeho vybírají dovolenou oni? Na co si dát pozor?