Akce byla zrušena

Jason Derulo - 2Sides World Tour 2018
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, Pop, R&B

Jason Derulo - 2Sides World Tour 2018

čtvrtek 25.10.2018 od 19:00
Tipsport Arena, Praha

O akci

"KONCERT JASON DERULO + MARCUS&MARTINUS SE NEODEHRÁL Z DŮVODU NEOČEKÁVANÉHO BEZPEČNOSTNÍHO RIZIKA.

DOŠLO K NEČEKANÉ ZÁVADĚ NA TECHNICKÉM VYBAVENÍ DODAVATELŮ AKCE, KTERÉ NEBYLO MOŽNÉ ODSTRANIT V KRÁTKÉM ČASE TAK, ABY SE KONCERT BYŤ SE ZPOŽDĚNÍM USKUTEČNIL.

NA BEZPEČNOSTNÍM PROBLÉMŮ NENESE TIPSPORT ARÉNA PRAHA ŽÁDNOU VINU.

MANAGEMENTY UMĚLCŮ A POŘADATELE HLEDAJÍ CO MOŽNÁ NEJBLIŽŠÍ NÁHRADNÍ TERMÍN KONCERTU - ŘEŠÍME TERMÍN V PŘÍŠTÍM TÝDNU OD 29.10.2018

VĚŘÍME, ŽE TENTO TERMÍN OZNÁMÍME JEŠTĚ TENTO TÝDEN.

KONCERT SE ODEHRAJE PŘESNĚ TAK, JAK BYL NAPLÁNOVÁN SE VŠEMI UMĚLCI - JASON DERULO, MARCUS&MARTINUS I LZ7.

VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI NA NOVÝ TERMÍN. POŘADATEL S MANAGEMENTY UMĚLCŮ ŘEŠÍ I ZPŮSOB, JAK ODŠKODNIT VŠECHNY, KTEŘÍ SI VSTUPENKY PONECHAJÍ A NAVŠTÍVÍ KONCERT V NÁHRADNÍM TERMÍNU.

VŠEM SE OMLOUVÁME, BOHUŽEL NEBYLO V NAŠICH SILÁCH ODEHRÁT KONCERT TAK, ABY BYL BEZPEČNÝ PRO UMĚLCE I NÁVŠTĚVNÍKY KONCERTU."

Miroslav Bučko, FP PRO

Globální hvězda současnosti, JASON DERULO, ohlásil celosvětové turné s názvem 2SIDES WORLD TOUR 2018, v rámci něhož se zastaví v České republice! V Praze se ho fanoušci dočkají 25. října. Vstupenky začínají na ceně 590 Kč.

Zpěvák, skladatel, tanečník a choreograf se řadí mezi nejúspěšnější popové zpěváky. Psal písně pro hvězdy jako Lil Wayne, Pitbull, Diddy, Sean Kingston a další. Jeho vlastní tvorba má na Youtube více než 3,9 miliardy shlédnutí, na Spotify 2 miliardy přehrání.

Na svém kontě má mnoho platinových hitů: Colors (oficiální hymna Coca Coly pro MS ve fotbale 2018), Want To Want Me, Whatcha Say, In My Head, Don’t Wanna Go Home, Talk Dirty, It Girl či Ridin' Solo.

Show podpoří speciální hosté, dvojčata Marcus&Martinus. Největší popový fenomén ze Skandinávie, který si pomalu podmaňuje zbytek Evropy. Na prvním evropském turné navštívili 14 zemí a vyprodali 28 koncertů.

Support: LZ7

Kompletní informace o akci: www.jasonderulo.cz

 

DŮLEŽITÉ:

Pokud je vám méně než 15 let (nemáte občanský průkaz), musíte být v doprovodu dospělé osoby ve věku 18 let a více. Vstupné nebude osobám mladším 15 let refundováno. Občanský průkaz bude kontrolován u vstupu do Tipsport Arény.

Vystupující

Jason Derulo (US) – web Marcus&Martinus (NO) – web LZ7 (GB) – web

Více informací

Rok 2018 se nese ve znamení dvou klíčových událostí. Jason Derulo vyrazil na celosvětové turné 2Sides World Tour, při kterém odehraje více než 30 koncertů v mnoha zemích. Druhou událostí je vydání singlu „Colors“, který se stal oficiální hymnou Coca Coly pro nadcházející MS ve fotbale.

Pražský koncert v rámci představí všechno nejlepší, co nám Jason Derulo může nabídnout – velkolepou show se všemi hity, skvělé taneční choreografie a jedinečné projekce.

Na koncertě v Praze budou speciálního hosté hvězdná norská dvojčata Marcus&Martinus, celý koncert zahájí skupina LZ7 z Manchesteru.

Společnost FP PRO získala právo i čest uspořádat koncert Jasona Derula 25. října v Praze, Tipsport Areně. „Věříme, že koncert bude vyprodaný a že si fanoušci nenechají nejúchvatnějšího popového zpěváka současně ujít. Jason Derulo mně osobně velmi připomíná legendárního Michaela Jacksona. Skvěle tančí, úchvatně zpívá a to že si sám píše skladby je k neuvěření. Všechny srdečně na tento koncert zveme, opravdu to bude neopakovatelný zážitek. Nejlepší zpěváci z USA nejezdí do Evropy příliš často, a tak to může být na dlouhou dobu jediná šance vidět Jasona naživo“ říká Miroslav Bučko, producent koncertu.

Biografie a diskografie

Čísla nelžou a fakta zůstávají - zpěvák, skladatel, tanečník a choreograf Jason Derulo se svými úspěchy řadí mezi nejprodávanější a nejhranější popové zpěváky současnosti. Na začátku kariéry psal písně pro hvězdy Lil Wayne, Pitbull, Diddy, Sean Kingston a další. V roce 2011 začal věnovat také vlastní pěvecké kariéře. Je mistr zpěvu i tance. Aby také nebyl, když vystudoval klasický zpěv a balet na jedné z nejprestižnějších škol této planety newyorské AMDA.

Během let prodal Jason Derulo více než 80 milionů singlů po celém světě, získal více než tři miliardy zhlédnutí videí na YouTube a 2 miliardu přehrání skladeb na Spotify, to vše díky své skvostné schopnosti najít nové pohledy na vyzkoušené trendy a tvořit tak trendy zela nové. Výsledkem je 11 platinových singlů, včetně “Want to Want Me,” “Whatcha Say,” "In My Head," "Ridin' Solo," "Don't Wanna Go Home" and "It Girl.” Jeho skladby v rádiích a televizích celého světa zaznamenaly poslechovost více než 21 miliard posluchačů. 13 jeho skladeb bylo v Top 10 americké hitparády a 5 z nich ji dokonce vyhrálo. Jason se může pochlubit více než 20 miliony fanoušků na sociálních sítích.

Album Talk Dirty (2014) přineslo pět platinových singlů a prodalo se ho 16 miliónů kusů po celém světě. Skladby "The Other Side", "Talk Dirty" (featuring 2 Chainz), "Marry Me", "Wiggle" Dogg) a "Trumpets" zařadily Derulo do elitní skupiny umělců, mezi něž patří Drake, Katy Perry, Bruno Mars, Rihanna, Beyoncé či Taylor Swift, kteří také získali pět platinových singlů z jednoho alba. Skladba "Talk Dirty" sama prodala více než šest milionů singlů a stala se jedničkou na celém světě, současně také byla v roce 2014 nejhranější rádiovou skladbou v USA.

Jason Derulo získal reputaci globální megahvězdy a řadu prestižních ocenění. Stal se pětinásobným vítězem na BMI Pop Awards v roce 2011 a navíc byl oceněn jako "skladatel roku". Také získal také tři ceny Teen Choice a získal řadu mezinárodních nominací na ocenění včetně MTV Video Music, MTV Europe Hudba, Billboard Latinská hudba, ARIA Hudba, Americká hudba, NAACP Image a MOBO Awards. Byl nominován na Cenu iHeart Radio Music Award za "Nejlepší spolupráci" s 2 Chainz u skladby "Talk Dirty".

V roce 2015 vydal již své čtvrté album Everything is. To obsahuje platinový singl "Want To Want Me", který je reminiscencí na 80. léta a který produkoval Ian Kirkpatrick, producent nominovaný na Grammy. "Want Me Want Me" znamená další milník pro zpěváka z Miami. Skladba se stala nejvíce hranou skladbou v celé historii nejlepších amerických rádií.

Další celosvětové hity z posledních let - If I’m Lucky, Tip Toe i aktuální singl  Colors - drží Jasona Derula na výsluní poslechovosti v rádiích i diváckého zájmu. Pražský koncert v rámci 2 Sides World Tour představí všechno nejlepší, co nám Jason Derulo může nabídnout – velkolepou show se všemi hity, skvělé taneční choreografie a jedinečné projekce.