Předprodej byl ukončen

Výšlap na Kilimandžáro!
KINO / PROJEKCE / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Film / Osobní rozvoj

Výšlap na Kilimandžáro!

pátek 27.4.2018 od 18:30
Kavárna dobrodruha, Praha

O akci

Kilimandžáro ležící na hranicích Tanzánie a Keni je nejvyšší horou Afriky. Na samotný vrchol Uhuru peak (5.895 m.n.m.) vede celkem šest tras, které postupně prochází několika vegetačními pásy. V roce 2016 jsme se s partou přátel rozhodli tuto horu zdolat a vybrali jsme si k tomu trasu Marangu zvanou také jako Coca-cola. Na přednášce se dozvíte vše o potřebném vybavení, které je byste měli mít. Kolik nosičů a místních vás po celou cestu doprovází. V které části trasy je největší problém a přichází velké zoufalství. Kdo z nás dobojoval úplně do konce a kdo se postupně po cestě otáčel a vzdával to. Povím vám, proč se poslední úsek trasy musí jít v noci, co s vámi dokáže v tomto prostředí udělat psychika a co za odměnu můžete dostat ve 3.500 m.n.m. 

Na závěr se dozvíte i něco o našem projektu Školka pro Rael, kterou momentálně stavíme v Keni v oblasti Unga kousek od Viktoriina jezera. Jak těžké je sehnat finance na stavbu a co všechno musíte v Česku vyřídit. Jak dlouho to trvá a jaké problémy mohou nastat. Zda si toho místní váží a jak třeba fungují ostatní státní školky v zemi. 

Samozřejmě bude prostor i pro diskuzi a na místo vezmeme nějaké africké předměty, kdybyste měl někdo zájem si koupit masajské náramky či náušnice.

Afrikou vás provede David Kožušník.

Program:
17:30 - Sraz hostů
18:30 - Výšlap na Kilimandžáro
20:30 - Diskuse
21:00 - Seznámení hostů, párty

Více informací

Vietnamem vás provede David Kožušník.