Předprodej byl ukončen

The Bennies (AUS) + The OXX
KONCERT / Hudba – Rock

The Bennies (AUS) + The OXX

pátek 18.5.2018 od 19:00
Futurum Music Bar, Praha

O akci

Australané jsou zpravidla považováni za jednu velikou partu pohodářů, jejichž dvě nejoblíbenější a nejpoužívanější slova jsou beer a barbie (AUS verze slova barbeque, které se Ozzíci z pohodlnosti zkrátili, protože cokoliv, co má víc než dvě slabiky zní podezřele). Tato celonárodní filozofie, nebo spíš přístup k životu (filozofie? to zní divně, co to je?!) se promítá i do velmi plodné a superkvalitní australské hudební scény.

S velikou radostí oznamujeme, že 18. května 2018 budete ve smíchovském Futuru mít příležitost vidět v akci kapelu, která výše zmíněné reprezentuje v té nejryzejší rock'n'rollové podobě, jakou prosluněný australský kontinent nabízí. V rámci turné ke svojí poslední desce se všeříkajícím názvem Natural Born Chillers v tento den (shodou okolností pátek, v Austrálii zdaleka nejoblíbenější den z celého týdne) do Prahy dorazí The Bennies! Tudíž se můžete začít těšit na jejich "Psychedelic Reggae Ska Doom Metal Punk Rock From Hell", zkráceně "rychle a nahlas mjůzik".

No a aby těch krátkých písniček nebylo málo, postará se o support mělnická partička The OXX, kteří už se na celou tu tancovačku těší úplně stejně jako my, tedy celkem dost.

 

Vstupenky na tento kulturně možná ne úplně plnotučný, ale každopádně velmi zábavný taneční večer, budou k dispozici v předprodejních sítich goout.net a smsticket.cz za 200 CZK + poplatky nebo za 250 CZK na místě v den akce.