Předprodej byl ukončen

Leconfield Singers (GB)
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Leconfield Singers (GB)

čtvrtek 19.7.2018 od 19:30
Kostel sv. Petra a Pavla, Úštěk

O akci

Leconfield Singers

Pěvecký sbor Leconfield Singers z jižní Anglie je smíšeným pěveckým sborem, který dnes čítá přes 100 členů a zabívá se především interpretací klasické sborové literatury. Zastřešující organizací sboru místní spolek, kterého hlavním cílem, ako neziskové organizace je prezentace místního hudebního a kulturního dědictví.

Ansámbl absolvoval během své existence několik zahraničních turné, mezi jinými například ve Francii a v Itálii. K největším dosavadním úspěchům patrí provedení Verdiho Requiem v Royal Festival Hall  v Londýně.

 

Dirigent a sbormistr Graham Wili

Graham Wili je zkušeným sbormistrem a dirigentem, který se v minulosti podílel na vybudovaní četných pěveckých sborů od jejich počátků až po koncertní a evropské turné. Svou vášen a hudební nadšení dokáže přenést na  pěvce a motivovat je k lepším výkonům. Skrze svůj entuziasmus a přesvědčení že hudba musí být přístupná pro každého, dokáže své studenty a pěvce vzdělávat nenásilnou zábavnou formou.

Klavírní doprovod Joanna Kent

Joanna Kent studovala klasický klavír u Patricie Carroll na Royal College of Music v Londýně a později se specializovala na klavírní doprovod u Johna Blakelyho. Mimo učení vystupuje také jako koncertní pianistka. K jejím největším úspěchům patří koncerty ve Wigmore Hall, St Martin-in-the-Fields a St James Piccadilly v Londýně.