Předprodej byl ukončen

Hana Machalová - Z Havířova do světa - chytře, levně, často
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Hana Machalová - Z Havířova do světa - chytře, levně, často

středa 30.5.2018 od 18:00
Club Centrum, Havířov

O akci

Praktický návod na levné cestování šitý Havířovu na míru. Než si koupíte svou letní dovolenou - přijďte se podívat na možnosti, o kterých jste možná dosud neměli tušení. 

Přednáší Hana Machalová, která boří mýty o tom, že cestování je drahé, časově náročné a nebezpečné. Ukáže všechny fígle jak získat levné jízdenky, letenky a ubytování. Některé jsou k mání zdarma, některé jen za pár korun. A to vše přímo z Havířova kdykoliv v roce i pokud máme jen pár dnů dovolené, závazky a hluboko do kapsy. Hanka obletěla 7x zeměkouli a navštíví kolem 16 zemí ročně. Podle jejího návodu si můžeme splnit cestovatelské sny o exotických destinacích, letět k moři klidně 4x do roka a víkendy trávit v evropských metropolích. 

Poradí, jak získat odhodlání vyrazit na vlastní pěst, jak přesvědčit blízké, že se bezpečně vrátíme domů, jak překonat jazykovou bariéru a jak řešit, když nemáme s kým jet. Ať jste dobrodruh snící o cestě na vzdálený kontinent nebo plánujete rodinnou dovolenou u moře, či romantický víkend, po této přednášce se budete dívat na cestování úplně jinak.

Doporučujeme si vzít notýsky na poznámky - jde o velmi praktickou přednášku, kde si každý něco najde.