Předprodej byl ukončen

Castle tour 2018 Kratochvíle
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Blues, Folk / Country, Jazz, Klasika, Pop, Worldmusic

Castle tour 2018 Kratochvíle

sobota 16.6.2018 od 19:00
Zámek Kratochvíle, Netolice

O akci

Výběrová sestava muzikantů napříč žánry... rock, folk, jazz, blues, country opět vyráží na tour s názvem „Castle tour 2018“

Při letošní příležitosti vydání nového CD „K narozeninám“ uslyšíte staré, ale i nové písně právě z tohoto alba.

Jako host se představí kapela Blanka Šrůmová, Jan Sahara Hedl a NĚŽNÁ NOC

Nenechte si utéct příležitost dobrého poslechu a pohodové místní atmosféry.

Koncert je na sezení

 

Váš Pozdní sběr…

Více informací

Kapela Blanka Šrůmová, Jan Sahara Hedl a NĚŽNÁ NOC

Všechno vzniklo vlastně náhodou díky osobnímu setkání rockového básníka a osobitého hudebníka Jana Sahary Hedla se zpěvačkou Blankou Šrůmovou.

Osobní partnerství v krátké době vyústilo ve vznik společné formace Něžná noc, která již tři roky úspěšně koncertuje. První album Neměj strach, které vyšlo na podzim 2016, bylo oceněno časopisem Rock and Pop jako Album roku 2016. Skupina byla také nominována na Žánrové ceny Anděl 2016.

Blanka Šrůmová, bývalá frontwomanka Tiché dohody, legendární rockové skupiny 90. let, vydala nebo se podílela celkem na 16 albech. Její nejznámější písně jsou: Marioneta, Večírek osamělých srdcí, Kotva a kříž, Tulák po hvězdách, Neviditelná, Malá Jane...atd.

Jan Sahara Hedl, kromě svého dřívějšího působení v DG 307 anebo ve známé skupině Precedens, natočil několik velmi ceněných sólových alb (Tajnej svatej, Šílený pondělí, Matka Zebra). Loni byl také nominován Radiem Beat na titul Osobnost roku. Jako textař dlouho spolupracoval s Bárou Basikovou a s Michalem Pavlíčkem na muzikálech Excalibur a Obraz Doriana Graye.

Nejznámější písně: Tisíc jmen, Šílený pondělí, Tajnej svatej, Annemarie, Vlci, Souměrná (B. Basiková), Když se snáší déšť(K. Střihavka), ...atd.

Kapela hraje ve složení: Jan Sahara Hedl (voc, acoustic guit), Blanka Šrůmová (voc, keyb), Ivan Kadaňka (ds), Martin Schneider (bg) a Ondřej Ekrt (guit).