Předprodej byl ukončen

I'MON da road - Benzínkový život
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

I'MON da road - Benzínkový život

středa 20.6.2018 od 19:00
Expediční klubovna, Brno

O akci

Můžeš číst tisíce různých průvodců a na cestu se připravit jak nejlépe to jde. Napsat si detailní plán na každou hodinu tvého nadcházejícího tripu. Zaplatit cestovce, nasednout na letadlo, které tě vyhodí o deset časových zón dál, lehnout k bazénu a instagramovat každý koktejl, který ti někdo donese až pod nos. 

A nebo se ožrat, nechtěně si zabukovat letenku na druhý konec světa a jít do toho totálně po hlavě. 

A přesně tak to jednoho dne udělala Mon, obyčejná holka, co nikdy nechtěla žít takový ten obyčejný život. Dala výpověď v práci, prodala téměř všecko, co měla a zbytek narvala do pětasedmdesátilitrové krosny. Neměla plán, téměř žádné úspory, ale chtěla vidět svět. Tři roky, dvacetpět tisíc nastopovaných kilometrů a přes tři desítky zemí na to se po osmi letech vrátila do Česka. 

Přijďte si dát pár kousků a poslechnout si zejména o její posledních štacích tohohle dobrodružství - Kanadě a Střední Americe. O stopování druhou největší zemí světa, o kempování v divočině, o dobrovolničení a taky o tom, jak si Střední Ameriku vlastně skoro vůbec nedala. Žádná procházka růžovou zahradou to totiž nebyla. Občas to bylo až do krve, totálně na kost. Doslova. 

A přesně na tohle se můžete těšit. Přednáška totálně bez cenzury, která rozhodně není vhodná pro osoby s nízkým levelem tolerance pro "na holku dost drsný" jazyk. Uslyšíte to tak, jak to bylo. Tak, jak vám to nepopíšou ani v nejlepších Travel biblích nebo Lonely planetách. 

Přednáší Mon Borková