Předprodej byl ukončen

Divoké historky – Divadlo Tramtárie (Open Air Program)
DIVADLO / FESTIVAL / Představení

Divoké historky – Divadlo Tramtárie (Open Air Program)

sobota 23.6.2018 od 21:00
Divadelní stan, Hradec Králové

O akci

Akce se koná v rámci divadelního festivalu Open Air Program Hradec Králové. 

21:00 | Divadelní stan
DIVOKÉ HISTORKY
Divadlo Tramtárie, Olomouc

Znáte to! Dvě hodiny tvrdnete v čekárně, a když už jste konečně na řadě, tak vás nějaký pitomec předběhne. No nezabili byste ho. Absurdní komedie. Šest minipříběhů ze života úplně normálních lidí, kterým jednoho krásného dne úplně normálně ruply nervy. V přeplněné čekárně u lékaře, na úřadě, v restauraci nebo třeba na svatební hostině. Člověk snese spoustu drobných křivd každodenního života. Ale čeho je moc, toho je příliš! Přesně to si řekli hlavní hrdinové divokých historek těsně před tím, než se rozhodli vzít spravedlnost do vlastních rukou. Poprvé v životě! Teď a tady srovnat účty! Silou ale spravedlivě! Proti všem nespravedlnostem světa! A výsledek? Desítky nadávek, stovky pěstních úderů, hektolitry krve, sem tam nějaká mrtvola a… hromada chytrého černého humoru. Představení trvá 90 minut.

 

Divadlo Tramtárie je profesionální scéna s touhou dělat divadlo po svém tak, aby bavilo. Témata čerpají ze současnosti, z toho co nás obklopuje, rozesmívá i trápí, popkultura je netíží, ale naopak inspiruje. Předlohou pro jejich uměleckou tvorbu jsou film, literatura, komiks či internet. I proto je pro jejich tvorbu příznačná poetika vycházející z oblasti na rozhraní filmové a divadelní řeči. Soubor využívá filmových projekcí, rychlého způsobu vyprávění, epizodických struktur či rychlý střih. Divadlo Tramtárie je prostorem pro výrazné režisérské osobnosti, pro kreativní autorské přístupy a především místem setkání herců, režisérů, dramaturgů, výtvarníků, hudebníků i filmařů, které baví riskovat, hledat a nacházet!

Více informací

http://www.openairprogram.cz/

Prodej vstupenek

Smsticket předprodej bude ukončen půl hodiny před začátkem představení. Poté bude zahájen doprodej zbylých vstupenek v Infocentru v Žižkových sadech.