Předprodej byl ukončen

Jistě, pane premiére! - Divadlo Bez zábradlí
DIVADLO / Představení

Jistě, pane premiére! - Divadlo Bez zábradlí

čtvrtek 30.8.2018 od 19:30
AMFI Ostrava-Poruba, Ostrava

O akci

Divadelní představení v Letním kině AMFI při DK Poklad v Ostravě-Porubě.

V případě nepříznivého počasí se divadlo přesouvá do DK AKORD v Ostravě-Zábřehu, kde začne ve 20:30 hod.

Antony Jay, Jonathan Lynn:
JISTĚ, PANE PREMIÉRE! – Divadlo Bez zábradlí

Kdyby to nebylo tak k smíchu, bylo by to spíš k pláči. Břitká komedie o tom, jak se dělá velká politika. Nejen v Británii. Nezadržitelný proud hlášek a salvy smíchu v nejúspěšnější britské komedii posledního desetiletí!
Vláda je v krizi a premiér Jim Hacker má problém. Je třeba zachránit před krachem zemi, Evropu, ale především svou pozici. Tajemník kabinetu Sir Humphrey Appleby má plán: Kumranistán. Našla se tam obrovská ložiska ropy a nabízejí možnost půjčky. Budou za to ale něco chtít. Má snad spása nakonec ztroskotat na neslušném návrhu ministra zahraničí Kumranistánu? Podaří se Jimu Hackerovi a jeho týmu vyřešit pochybnou situaci a vyhnout se kolapsu?
Původně myšlená instruktáž pro manažery, demonstrující odstrašující chování politiků, si od osmdesátých let získala prostřednictvím televizního vysílání BBC spoustu příznivců. Dokonce i mezi politiky.

Hrají: Karel Heřmánek, Dana Morávková, Josef Carda, Karel Heřmánek jr. / Štěpán Benoni, Petr Pospíchal, Ladislav Županič
Režie: Karel Heřmánek, Michal Pavlík
Premiéra: 27. 1. 2014
Délka představení: 2 hodiny 10 minut s přestávkou
V představení je použit stroboskop.

Akce se koná při příležitosti 50. výročí fungování Letního kina v Porubě – AMFI FEST.

Více informací

DŮLEŽITÉ INFORMACE

V případě nepříznivého počasí se divadlo přesouvá do DK AKORD v Ostravě-Zábřehu, kde začne ve 20:30 hod.

  • Vstupenky nejsou na konkrétní číslovaná místa. Diváci se po příchodu do amfiteátru usadí libovolně, kde bude volno. Přístup do amfiteátru od 18:30 hod. Nečíslovaná místa budou také při přesunu představení do sálu DK Akord.
  • Do předprodeje nasazujeme omezený počet vstupenek, tak neotálejte s jejich koupí. 
  • Doporučujeme sledovat naše weby a facebookové stránky – Akordu i Pokladu, kde budeme zveřejňovat další aktuální důležité informace a instrukce pro návštěvníky letních akcí v AMFI.
  • Po odehrání 30 minut představení nevzniká nárok na vrácení vstupného.
  • V blízkém okolí Letního kina v Porubě je omezená kapacita parkovacích míst, doporučujeme použít MHD. Nejbližší velké parkoviště pro mimoostravské návštěvníky je podél třídy 17. listopadu pod VŠB-TU.
  • Doporučujeme si s sebou vzít karimatku nebo deku pod zadek, sezení je na lavičkách. V případě, že bude pod mrakem, přibalte si raději pláštěnku, deštníky nejsou povoleny.
  • Do amfiteátru platí zákaz vodění psů a jiných zvířat, zákaz vnášení zbraní, deštníků a jiných předmětů, které by mohly ohrozit ostatní návštěvníky nebo narušit průběh představení.

MOŽNÉ SLEVY A ZVÝHODNĚNÉ VSTUPNÉ:

  • V případě zájmu i o druhé letní divadelní představení 31.8. PARFÉM V PODEZŘENÍ, nabízíme při jednorázovém nákupu vstupenky na obě představení za 600 Kč.
  • Po předložení platných průkazů slevy pro studenty, seniory a TP 30 %. Pro ZTP 50 %, u ZTP+P doprovod zdarma.
  • Tyto slevy lze nárokovat pouze při nákupu vstupenek osobně v pokladně DK AKORD. Slevy nelze kombinovat s jinými akčními nabídkami

www.dk-akord.cz
www.dkpoklad.cz

Další akce pořadatele

Hudební Žně 2024 - 31. května od 19:00 – 1.6., KD Poklad Ostrava-Poruba, Ostrava

Tomáš Klus & Cílová skupina - 31. května od 19:30, AMFI Ostrava-Poruba, Ostrava