Předprodej byl ukončen

Ingested (brutal death / slam, UK) + support
KONCERT / Hudba – Metal

Ingested (brutal death / slam, UK) + support

neděle 5.8.2018 od 17:30
Lucie, Hradec Králové

O akci

Králové brutal death metalu řízlého slamem, britští INGESTED, přijedou do Hradce! Toto je jedna ze suverénně největších extrémně metalových kapel (4 alba, nesčetná turné po celém světě, 120 tisíc fanoušků jen na FB), které se tu kdy ukázaly, takže je asi není třeba dál představovat. Nenech si je ujít a přijď hrozit!

 

Anime Torment je nesmírně aktivní death metalová kapela, která za svou existenci odehrála už přes 400 koncertů u nás i v zahraničí. O to je větší překvapení, že se snad ještě nikdy neukázali v HK. Tohle je jedna z nejlepších drtiček u nás!

 

We All Gonna Die je bratrská kapela Animáčů, kterou to ale tíhne trochu víc k deathcore a občasným atmosférickým pasážím. To znamená, že se můžeš těšit na dynamickou jízdu plnou hudebních zvratů, které tě nenechají odpočinout.

 

Prolapsed je relativně brutal death metalová nová skupina, v níž se sešlo několik zkušených hudebníků. Jejich hudba i texty jsou nekompromisní tak, že už místy hraničí s přísným gore.

 

>>> Konec akce bude ve 21:30, takže pohodlně stihneš i spoje do okolních měst. (Pardubice, Jaroměř, Chrudim, Náchod...) <<<

 

Prosím sdílej tuto událost a zvi své přátelé!

Více informací

Koncert se koná v revitalizovaném klubu Lucie na Novém Hradci Králové. Nedaleko je zastávka, odkud jezdí do pozdních hodin MHD. Po skončení akce se tak dají snadno stihnout spoje do okolních měst.

Pořadatel

Grindpa Promotion & Booking