Předprodej byl ukončen

Český degustační večer s vinným párováním v Benjamin14.cz
FESTIVAL / Gastro

Český degustační večer s vinným párováním v Benjamin14.cz

1. srpna – 16. prosince 2018 od 17:30
Benjamin, Fine Dining, Praha

O akci

Nechte se hýčkat 5 až 8-mi chodovou degustaci v zážitkové restauraci Benjamin, fine dining, Norská 14. Ochutnáte české menu šéfkuchaře Pavola Pavlíka, oceněného Bibem, Michellin 2018 ve stylu moderní české kuchyně z lokálních surovin, vybrali jsme ty nejlepší farmáře, rybáře a zelináře vše doplněné skvělým vínem a fermentovanými limonády.

Česká gastronomická scéna se rozrůstá o nejmladšího pražského fine diningového člena a to restauraci Benjamin v Norské 14 / Praha. Restaurace Benjamin skrývá opravdu hodně gastronomických zážitků a probudí ve Vás emoce a nostalgie z dětství. Pavol Pavlík se svým týmem nadšenců pro Vás vždy od středy do soboty připravuje krátké a dlouhé degustační menu v podobě moderní české kuchyně, sestavené i z tradičních dobových receptů našich babiček. Koncept restaurace stojí na pevných základech „Lásky a přírody“. Tým Benjamin Vám připraví autentické chutě všech pečlivě vybraných i zapomenutých surovin a vůní jako třeba popel, droždí, uzené, tuřín, žinčice, seno a taky játra, plíce nebo dršťky…

Obnovuje tradice, kdysi jsme se seznamovali u jednoho stolu, dobrého jídla či sklenky vína a tím tmelily naše rodiny. V restauraci Benjamin se rozhodli jít stejnou cestou, být místem s neotřelou kuchyní, kde poznáte svého šéfkuchaře, místem, kde poznáte jeden druhého, místem kde se všichni zákazníci setkají u jednoho stolu a nechají se hýčkat chutěmi regionální české kuchyně. Restaurace Benjamin  je místem, kde se zákazník stává středem pozornosti a v jejich rytmu ochutnává degustační menu doplněné českým nebo světovým vínem. Po celý večer Vás budou dráždit chutěmi, emocemi a nostalgií. Setkáte se u jednoho kulatého stolu s 10 místy, a proto je rezervace nezbytná.

Individuální přístup týmu je zakládán na respektu k přírodě, jak sama surovinu vytvořila a od toho naši kuchaři vycházejí. Jejich filozofie je aby surovina byla na 100% využitá „zero waste“, upravená na dokonalou souhru vybraných surovin, které nepřebíjí chutě navzájem. V restauraci Benjamin se vaří s láskou, od srdce. Není zde vyšší cíl než vaše spokojenost.

Přijeďte si proto její atmosféru vyzkoušet i vy a uvidíte, že se do této vršovické perly budete rádi vracet i v budoucnu.

Těšíme se na Vaší návštěvu.  

Více informací

Restauraci lze navšítivit od středy do soboty:

17:30 – 19:30    5-ti chodová degustace 

 20:15 – 23:30   8-mi chodová  degustace

 

 

Info:

Benjamin je řízená zážitková restaurace.

Prosíme o dochvilnost 15 minut před začátkem degustace.

Degustační menu nelze individuálně upravovat.

(Může obsahovat lepek, laktózu a alergeny)

Dresscode: smart casual.

Parkování bez modré zóny.

Není vhodná pro děti ani psy.

Kontakt

norska@benjamin14.cz

tel.: +420 774 141 432