Předprodej byl ukončen

WWW Neurobeat křest desky
KONCERT / Hudba – Elektronika, Hip-hop / Rap, R&B

WWW Neurobeat křest desky

úterý 9.10.2018 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

WWW Neurobeat pokřtí na Flédě novou desku Neutopíš se dvakrát v téže řece.

 

Po dlouhých pěti letech přichází tato kultovní kapela s novou deskou. Z alba byly do světa vypuštěny již dva singly - Pod nebem nebe a Stát. Obě skladby se držely několik týdnů na první příčce ve Velké Sedmě na Rádiu 1. 

 

 

Hudba WWW originálně slučuje postupy hiphopu, industriálu, elektroniky a volné skladby. Texty Lubomíra Typlta provokují posluchače a texty Ondřeje Anděry využívají rytmické možnosti jazyka v abstraktní rovině. 

 

Kapela WWW vznikla v Praze na počátku devadesátých let, tedy v období pádu komunistického režimu v tehdejším Československu. WWW byla jednou z prvních kapel experimentujících s rapem v ČR. V pozdějších letech začala pracovat s živými nástroji a odklonila se od klasické rapové produkce. V roce 2000 WWW přerušila činnost a její členové se věnovali svým dalším povoláním, zakládající hudebník WWW Ondřej Anděra je filmový režisér a textař Lubomír Typlt je malíř. WWW se vrátili na scénu s debutovým albem Neurobeat v roce 2006 pod nezávislým labelem BiggBoss. 

 

WWW byli několikrát headlinery velkých hudebních festivalů v Čechách a na Slovensku, například Colours of Ostrava a Pohoda Festival.

Vystupující

WWW (CZ) – bandzone

Pořadatel