Předprodej byl ukončen

Bohemian Burlesque Festival: Bohemian Cabaret Brno
DIVADLO / FESTIVAL / PŘEHLÍDKA / Představení / Tanec

Bohemian Burlesque Festival: Bohemian Cabaret Brno

čtvrtek 1.11.2018 od 20:00
Kabinet MÚZ, Brno

O akci

Jedinečná šance vidět ty nejlepší burlesky na světě v čele s Jo Weldon z USA, Sina King z Australie a Tronicat la Miez z Německa spolu s 15ti dalšími umělci z celého světata v dosud největší burlesque show roku v Brně. Burlesku rádi mícháme i s kabaretními disciplínami a akrobacii, takže show bude skutečně pestrá. Můžete si vybrat z dvou kategorii lístku, standartní a VIP s nejlepším výhledem na pódium a drinkem v ceně. 
Na show bude i několik stánků s retro oblečením a doplňky. Oblékněte se noblesně a můžete vyhrát ceny od našich sponzorů v soutěži o nejlépe oblečené diváky.

This show will be a selection of the best international and local talent in burlesque and cabaret presented in vibrant Brno, where the audience for burlesque is steadily growing. 
This chance to see burlesque royalty in Brno including legendary Jo B Weldon from USA, Sina King from Australia and Tronicat la Miez from Germany should not be missed. You will also be entertained by 15 other artists from all over the world in the biggest burlesque show of the year in Brno Mced by Bohemian Burlesque´s own Angelica G. L Amour´.
The show will also feature a few stalls from our sponsors and festival merchendise. Dress to impress to be in to win prizes form our sponsors in the Best Dressed Audience Competition.

 

Více informací

Headliners:
Jo Weldon (USA)
Sina King (AUS) 
Tronicat Le Miez (GER)

Special Guests:
Alekseï Von Wosylius (FR)
Miss Botero (FR)
Misty Lotus (CH)

Performer:
Chris Oh! (NZ)
Tova de Luna (USA)
Raketenmitze (GER)
Meka La Creme (USA) 
Hoops Brno (CZ)
Madeleine de Sade (AU)
Kiki la Chanteuse (USA)
Galeb (CZ)
Ula Uberbusen (USA)
Kitty Willenbruch (AU)
Catrice Cat (SK)
Coney Bow (FR)

Další akce pořadatele

Bohemian Cabaret v Prvním Patře - 11. května od 20:00, První Patro, Brno

Bohemian Cabaret v Salsita The Club - 10. května od 20:30, Salsita The Club, Praha