Předprodej byl ukončen

Pavel Moric: Probouzení síly 3
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / WORKSHOP / LEKCE / Byznys / Profesní / Osobní rozvoj / Sport

Pavel Moric: Probouzení síly 3

úterý 30.10.2018 od 18:00
T-Mobile, Praha

O akci

Říjnový termín vyprodán, 27. listopadu se uskuteční přednáška Pavel Moric: Probouzení síly 3 - NOVÝ termín!
Vstupenky najdete na bit.ly/moric-osobni-sila-27-11

30.října v 18:00 proběhne v Praze poslední přednáška cyklu „Probouzení osobní síly”. Tentokrát na téma OPRAVDOVOST A ODVAHA.

Zvu vás na příběh probouzení se z keců, marnění času, úchylných seriálů a FB příspěvků, z ubohých vztahů, lhostejnosti, falešného úspěchu a neschopnosti to dělat jinak. Co to děláme? Kam se to řítíme a co tam bude? Víte to? Proč lžeme sobě a svému okolí? Proč nejsme schopni dělat to, co chceme? Proč se vymlouváme a máme dokola ty samé potíže? Proč nepomáhají semináře a přednášky osobního rozvoje? Proč se tak bojíme? Proč se honíme za falešnými pseudocíly? PROTOŽE TO NEVÍME, NEUMÍME JINAK NEBO SE NÁM NECHCE?!

Vím, že mnozí z vás už nastartovali cestu poznání a sebeobjevování, ale také zbývá ještě hodně práce v nejrůznějších podobách. Pojďme tedy společně co nejvíc do podstaty opravdovosti, kde každý pokus iluze, sebeklamu a falešných lákadel zasmrádne, bude rozpoznán a shoří. 

Najděme v sobě odvahu se podívat na šílené manýry systému, ve kterém žijeme a poodhalit, čemu dáváme nejvíc času a energie. Zvedněme laťku své touhy žít autenticky a plněji zavnímat, kde to není “ono” a proč jsme zaseklí. Chci s vámi sdílet hloubky a výšky i za cenu, že vám bude všelijak, ale budete cítit, že je to pravdivé JÁ, které jediné má smysl žít a nechat ho tvořit. To, co vám přeju není změna, ale opravdovost pojetí sebe sama, vše ostatní se nevyhnutelně stane.

Na každé takové cestě se hodí humor, nadhled a uvědomění, jak to integrovat do každodenního života.

Těším se na vás, kdo máte odvahu přijít a prahnete po opravdovosti a lásce.

 

S úctou 

Pavel Moric, kouč a trenér

„Odvaha je následovat své srdce, i když je hlava podělaná strachy”.