Předprodej byl ukončen

Hostivařské kulturní léto! Gingerhead/Atomic gigolo/No Rules
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B, Rock

Hostivařské kulturní léto! Gingerhead/Atomic gigolo/No Rules

sobota 29.9.2018 od 17:00
Areál koupaliště Hostivař, Praha

O akci

Poslední hudební akce sezóny 2018 – ukončení hostivařského kulturního léta – dopitná! V sobotu 29.9. od 17:00 Vás všechny zveme na zakončení hudební sezóny 2018.

Na akci vystoupí jako headliner senzační rocková kapela Gingerhead. Jako další kapela vystoupí No Rules. Můžete se těšit i na speciální vystoupení ATOMIC GIGOLO JAM.

A to není vše – chystáme pro vás ještě jednu kapelu a dárek ve formě výhodných cen! Vstupné je nastaveno na lidových 50,-Kč. Neváhejte a přijďte se pobavit!

Vystupující

Gingerhead (CZ) – web Atomic Gigolo (CZ) – web

Více informací

Gingerhead je uskupení zkušených hudebníků, kteří v minulosti hráli například z kapelách Tata bojs, Walk Choc Ice nebo Ivan Král band. Svým debutovým singlem Holy Ground obsadili první příčky několika předních českých hitparád. Stylově připomínají např. P!nk, Paramore nebo Red Hot Chili Peppers. Na konci roku 2017 kapela zabodovala v soutěži Skutečná liga, kdy v celkovém hodnocení obsadila druhé místo. Frontmanka kapely Eliška Pekárek Flaková ve stejné soutěži získala nejvyšší ocenění v kategorii Zpěvačka roku. Stránky kapely: www.gingerhead.cz

Atomic gigolo Jam je progresivní živá hudba s elektronickým moderním zvukem, postavená na improvizaci a komunikaci muzikantů. Stylově se pohybuje na pomezí těchto stylů: triphop, acid jazz, atomic grooves, dub, breaks, electro, toostep a další taneční rytmy a styly. „Živé hudební těleso ponořené do experimentální atmosféry vytlačuje originální atomy hudby.“ Více na www.atomic-gigolo.com.

Kapela No Rules je dvoučlenný pyrotechnický tým z Hradce Králové, balancující na pomezí hard rocku a grunge. Dva aparáty, jedny bubny a zvuk trhající skály napříč celou republikou. Více na http://bandzone.cz/_95283?at=info.