Předprodej byl ukončen

ArtBar House Night
KONCERT / PŘEHLÍDKA / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika / Tanec

ArtBar House Night

pátek 26.10.2018 od 21:00
ARTBAR, Brno

O akci

Pro všechny milovníky delikátní house music připravil ArtBar Druhý Pád večer plný pozitivních vibes a melodické elektroniky. Naším cílem není pozvat hvězdy a velká jména, ale přizvat ty nejzajímavější lokální hudebníky a vytvořit společně prostor, kde se budeme všichni cítit jak na rodinné sešlosti s opravdu dobrým soundem. Těšit se proto můžete na vymazlený zvuk, speciálně upravený a dekorovaný prostor, live performery a pečlivě vybrané deejays doplněné skvělými muzikanty.


A kdo že zahraje?

✦✦✦

✦TOM HOLIČ✦ & ✦DON JUAN DISCO✦ LIVE
Tom je legendární holič, skvělý hudební improvizátor a nepřehlédnutelný srdcař na scéně. Jeho LIVE performance naplňují až po okraj hřejivé beaty, magické synťáky, trubka a zpěv. Pokaždé nově a pokaždé jinak. Co zůstává je ten opojný vibe, který zakoušíte, když vše dokonale zapadne na své místo a už není třeba kamkoli spěchat. Vystoupení si střihne se svým klasickým parťákem Donem Juanem, což je pokaždé maximálně plodná synergie už jen proto, že nikdo tak dokonale nestepuje na hraně geniality a WTF momentů jako právě Juan. Jeho unikátní přístup přináší do hry prvky bryskního humoru, popkulturního bizáru a nespecifikovaných rezevlátých groovy rytmů. 

✦HOTDOGG✦ & ✦HUMBERTO LUIS SOLORZANO ANGULO✦
Whoa! Milovník vinylů a skutečný znalec neotřelých zakoutí house music ve speciální kooperaci s peruánským umělcem? Není pochyb, že Hottieho raritní desky z tokyjských recordstorů doplněné o Humbertův saxofon na tisíc procent přinesou do ArtBaru ten správný jazzy feeling.

✦PDCH✦
Tajuplnému umění deejayingu se učil před mnoha lety od samotného mistra Møretiho v pyramidě Sklenick. S odstupem času lze konstatovat, že tahle výuka přinesla svoje výrazné plody, neboť v současnosti má na scéně jen málokdo šírší hudební rozhled a čich na skvělá neotřelá jména než právě tenhle šikovný promotér a precizní selektor. Na téhle akci rozvine Pavel u něj málokdy slýchané hudební polohy, nechme se proto překvapit, co za delikatesy vytáhne ze svého bezedného record bagu.

✦NUBIAN✦
Člen kolektivu HAZE Movement v tomto okamžiku pečlivě vybírající tracky do složky Bangers-for-your-soul:)

✦✦✦
 

Více informací

Tuhle akci pořádáme v duchu Druhého Pádu... tedy že výši vstupného si volíš sám podle svých finančních možností. 

— Na tuhle akci musíš, ale kapsu máš hlubokou?

Kupuj lístek za 49 Kč.

— Jseš student a nejradši máš slo-mo na 100 bpm?

Zaplať 100 Kč.

— Miluješ house a ArtBar Druhý Pád?

Kup si lístek za 123 Kč.

— Máš dobrou práci a můžeš si to dovolit?

Podpoř tuhle akci 161 Kč.

— Říkáš si, že ArtBar by měl dělat nejlepší housové party v Brně?

Přispěj 222 Kč.

 

Další akce pořadatele

Puding Pani Elvisovej + Pondělníci - 4. května od 20:00, ARTBAR, Brno

prazdniny | Nature Trip (UK) | Iggy Mayerov - 8. května od 19:00, ARTBAR, Brno