Předprodej byl ukončen

Piaf ! The Show /FR/
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika, Pop

Piaf ! The Show /FR/

čtvrtek 25.4.2019 od 19:30
Sono Centrum, Brno

O akci

Do ČR se vrací Piaf ! The Show se skvělou Anne Carrere coby Edith Piaf! 
Pocta slavné šansoniérce Edith Piaf – Piaf ! The Show, která vznikla při příležitosti 100 let od jejího narození, se po necelých dvou letech vrací do České republiky. Představení, které v prosinci 2017 sklidilo v Praze a Brně bouřlivé ovace a stejně tak sklízí úspěch po celém světě, znovu potěší milovníky francouzského šansonu ve čtvrtek 25.4.2019 v Sono Centru v Brně.

Legendární zpěvačku v tomto představení o pohnutém životě pařížského „vrabčáka“ ztvárňuje francouzská zpěvačka Anne Carrere, která se českému publiku představila už v rámci prvního uvedení Paris The Show v roce 2015. Nyní v jejím dechberoucím podání uslyšíte písně jako L’Accordéoniste, La vie en rose, Hymne á l’amour, Padam…Padam…, Milord, Non, je ne regrette rien - klenoty hudby 20. století a základní kameny tradice šansonu.

Vystupující

Anne Carrere (FR) – web

Více informací

Třiatřicetiletá Anne Carerre je umělkyně širokého zaměření. Studovala zpěv, hru na flétnu a klavír, herectví i tanec. Pod křídly Directo Productions zakotvila v roce 2014, kdy se na castingu Paris The Show tvůrcům zalíbila natolik, že v něm byla obsazena do role Edith Piaf.  

Zpěvačku ve výpravné Piaf ! The Show doprovodí kvartet pařížských muzikantů a důmyslně použitá projekce řady dobových pařížských snímků. Prostřednictvím velkolepé scény tvořené dobovými dekoracemi a videoprojekcemi se přeneseme do legendární pařížské čtvrti Montmartre plné kaváren, divadel a kabaretů.

Obsazení: 

Anne Carerre - zpěv 

Philippe Villa - piano 

Guy Giuliano - akordeon 

Laurent Sarrien - perkuse, xylofon 

Daniel Fabriquant - kontrabas