Předprodej byl ukončen

Metal Thunder - Törr + Root + Arch of hell
KONCERT / Hudba – Metal, Rock

Metal Thunder - Törr + Root + Arch of hell

sobota 1.12.2018 od 20:00
KC Semilasso, Brno

O akci

V dalším díle METAL THUNDER spolu na jednom pódiu vystoupí blackmetalové legendy Törr  a Root. A doplní je ještě divoká show brněnských Arch Of Hell.

 

ROOT – brněnská black metalová legenda oslavila vloni 30 let na pódií u nás i v zahraničí. Root je původem druhé vlny black metalových kapel, nasledujícíh po kapelách Venom a Bathory. Dnes je Root jedním z nejuznávanějších metalových těles z České republiky pod vedením BigBosse

 

TÖRR patří k našim prvním blackmetalovým skupinám. Založili ho v roce 1977 Ota Hereš a Pavel Kadeřábek, významnou postavou historie kapely se pak stal Vlasta Henych.  První známější skladba Kladivo na čarodějnice s textem Aleše Brichty dokonce vyšla v rámci projektu Rockmapa jako součást singlu Kult ohně. Kapela se potýkala i s problémy ze strany komunistického režimu, měla zakázanou činnost, párkrát si muzikanti sami dali pauzu. V posledních letech hraje Törr v obnoveném obsazení, ale opět se zakládajícím členem Otou Herešem.

 

ARCH OF HELL –Sedmičlenná banda pekelníků nesoucí příznačné jméno Arch Of Hell není na české hudební scéně žádným nováčkem. Tato brněnská metalová skupina ve své muzice klade důraz na tvrdé kytarové riffy a výrazné klávesové melodie. To celé pak dotváří hned dvě vokální linky, v podobě hutného growlingu, screamu a čistého ženského zpěvu. Formace je také známá pro svou divokou show, která nenechá posluchače jen tak v klidu postávat a přinutí je jít do „mosh pitu“!!!

Vystupující

Root (CZ) – web Arch of Hell (CZ) – web