Předprodej byl ukončen

První blešák v ArtBaru - prodejní místo
VÝSTAVA / Umění – Design

První blešák v ArtBaru - prodejní místo

neděle 25.11.2018 od 14:00
ARTBAR, Brno

O akci

Každý z nás jednou za čas probere své věci a objeví kupu těch, které už nechce, nevejdou se mu domů anebo už třeba nevystihují jeho osobnost.

A nejhezčí na tom je, že někomu dalšímu zase fantasticky poslouží, potěší jej anebo mu třeba vytrhnou trn z paty.

Přijďte si užít poslední listopadovou neděli do ArtBaru Druhý Pád a pohledejte kusy, které vám udělají radost anebo ty své prodejte.

 

MÁTE CHUŤ PRODÁVAT?

Jste srdečně vítáni. Prodávat může každý, máme jediné omezení: Přineste to, co byste se nestyděli dát či prodat svým přátelům (tedy umaštěné vytahané triko, kniha s vypadanými listy, rezavý hrnec anebo prošlá meruňková marmeláda vlastní výroby to asi úplně nebude :).

 

Pokud chcete prodávat, zaplaťte 70 Kč na sms ticketu - vstupenka vás pak opravňuje rozložit své věci na jednom prodejním místě (kdo dřív přijde, ten dřív mele). K místu náleží malý IKEA stoleček a židlička. Pokud máte drobnější věci, doporučujeme vlastní šátky či dečky k rozložení na zem.

 

MÁTE CHUŤ PŘIJÍT?

Určitě přijďte. Bude živá hudba, léčivá zázvorodka na baru, skvělá káva, vínečko z Mikulova či Chotěboř, Polička a IPA. Nenechte si první ArtBarovský blešák ujít! Bude nám hezky.

 

Věci, které prodejci nebudou chtít odnášet zpět, hromadně odvezeme a darujeme nadačním fondům a charitě.

Další akce pořadatele

Puding Pani Elvisovej + Pondělníci - 4. května od 20:00, ARTBAR, Brno

prazdniny | Nature Trip (UK) | Iggy Mayerov - 8. května od 19:00, ARTBAR, Brno