Předprodej byl ukončen

Pipes and Pints
KONCERT / Hudba – Punk, Rock

Pipes and Pints

pátek 22.3.2019 od 20:30
Klub Mír, Uherské Hradiště

O akci

Pipes and Pints je punk-rocková kapela, kterou založil Vojta Kalina v roce 2006 v Praze. Její pevné jádro se formovalo až koncem roku 2008, kdy natočili své první EP a s ohromnou divokostí vtrhli na evropská pódia klubů a festivalů. Odehráli desítky koncertů po Evropě a ve spolupráci s Wolverine a Unrepentant records vydali v roce 2009 svoji debutovou desku „Until We Die“. Během následujícího let odehráli přes 300 koncertů a festivalů již v roli headlinera. V průběhu roku 2012 se kapela zavřela společně s americkým producentem Darianem Rundallem do studia, kde vznikl nový materiál pro druhou řadovou desku Found and Lost. Album vyšlo pod hlavičkou zahraničního vydavatelství Century Media/People Like You a v ČR Supraphon. Akademie hudebních cen Anděl ocenila desku žánrovou cenou za nejlepší desku roku 2012 v kategorii punk/hardcore. V dalších letech se stali stále žádanějším lákadlem pro většinu českých i evropských festivalů. 
Současná sestava se ustálila ve složení Vojta Kalina, Lukáš Vincour, Ondra Balvín, Ivo „Rafan“ Traxmandl a Travis O´Neill.
V této sestavě nahráli na podzim 2017, pod vedením producenta Yardy Helešice, čtyři singly, se kterými odstartovali novou éru kapely.

Vystupující

Pipes and Pints (CZ) – web

Více informací

Přijď stylově oslavit nástup jara... klub otevře vrátka v 19.00