Předprodej byl ukončen

N.O.H.A.
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop, Worldmusic

N.O.H.A.

čtvrtek 28.2.2019 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

N.O.H.A. je zpět na pódiu v plné síle a novým vyzrálým live konceptem. Záruka tance v ceně vstupného.

 

Těšte se nejen na osvědčenou živelnou směsici drum & bassu, world music a dubstepu, ale i na nové skladby vycházející z hudební různorodosti členů kapely. Vévodit budou skladby z aktuálního alba Process Of Living (2017), které reflektuje vážná a aktuální témata, jako je otázka lidskosti a domova.  Po hudební stránce se deska obrací ke kořenům projektu, který tvoří a vystupuje více než dvě desítky let.

 

Nedílnou součástí živých vystoupení N.O.H.A. je explozivní koncertní chemie, díky níž si projekt získal věhlas nejen po celé Evropě. V aktuálním složení kapela vystupuje od roku 2013, kdy její řady rozšířila charismatická americká zpěvačka Kaia Brown. Rodačka z Washingtonu DC si na hudební scéně získala jméno především v nultých letech, kdy se přestěhovala do New Yorku. Navázala zde spolupráci s osobnostmi jako je Kush Arora, Dub Gabriel nebo legendy Dr Israe“l" a Killa Priest (Wu-Tang Clan). Kromě ní jsou součástí uskupení zakládající členové Philip Noha (skladatel a producent, saxofon) a MC Chevy (skladatel, vokál), ale také Thom Herian (bicí), Jatrabass (basová kytara, kontrabas). Zcela novou součásti party je exotický brazilský hudebník Felipe Machado, který se podílel na nové desce.

 

Členové N.O.H.A.:

MC Chevy (New York,) – spoluzakladatel projektu, „duše“ kapely

Kaia Brown (Washington, D.C.) – skladatelka a textařka, „hlas“ kapely

Philip Noha – zakladatel projektu, „hlava“ kapely

Thom Herian – bušící „srdce“ kapely

Jatrabass – „játra“ kapely

Felipe Machado (BRA) – nový člen, „tepna“ kapely vedoucí přímo ze srdce, zásobujíc zbytek těla kapely masivní dávkou energie

Vystupující

N.O.H.A. (US) – web

Pořadatel