Předprodej byl ukončen

Maturita z angličtiny bububu
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Maturita z angličtiny bububu

sobota 3.11.2018 od 9:30
Učebna Nové Hrady, Nové Hrady

O akci

Opravdu si myslíme rodiče, že tohle všechno je naše zodpovědnost.....jsme zodpovědní za tyto činnosti my nebo náš puberťák: Working,Attitude,Behavior,School,Language,Media,Schedule,
Community & Church,Friends.......Ale kdepak, je to všechno úplně jinak. Přijďte se dozvědět sami, jak to doopravdy je nebo pošlete rovnou Vašeho budoucího maturanta: 
Příprava na maturitu z angličtiny aneb tématem "How To Motivate A Lazy Teenager", se dozvíme jak na ty naše lenivoučké puberťáky, aby se nám učili, dělali věci a stali se z nich úspěšní občané..... Konverzační angličtina jak pro teenagers, tak pro rodiče....úroveň studentů mírně/středně pokročilá.

Těším se na Vás. 

www.marcelakotrcova.com

Více informací

Zajímá Vás další detaily ohledně kurzů? Nebo byste si přáli kurz upravit na 1 denní akci dle Vašeho zájmu a úrovně? Mile ráda přijedu na osobní schůzku, můžeme probrat Vaše potřeby, finanční záležitosti a potenciál zájemců.

Email ani holuba mi raději neposílejte, ten se po cestě do Nových Hradů zatoulá a se zprávou přiletí pozdě. Nejlépe mi zavolejte nebo pošlete SMS. Máte zaručeno, že se Vaše přání ke mně dostane. Těším se na Vaše zprávy.

tel. 720 105 159

mkotrcov@msn.com

Sledujte další kurzy na www.marcelakotrcova.com