Předprodej byl ukončen

Půl roku v Asii - 1. část - Ostrava
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / Cestování / Outdoor / Stand-up / Talk show

Půl roku v Asii - 1. část - Ostrava

úterý 27.11.2018 od 17:30
Bar 2TO2, Ostrava

O akci

2 digitální nomádi na cestě Asií, kteří si vzali práci s sebou. 6 měsíců, 10 zemí a 28 přeletů. Těšit se můžete na spoustu zážitků, problémů, zábavných historek, zajímavostí, zkušeností a tipů.

Vyrazili jsme minulý rok na konci září a vrátili se na konci března tohoto roku. Při cestování jsme pracovali, ale taky si užívali míst a zážitků. Nežili jsme si však jako páni a nebyla to vlastně ani dovolená, ba naopak. Museli jsme hledat kompromisy, abychom mohli pracovat denně přes internet, na druhou stranu jsme se vyhýbali turistickým místům, nechtěli jsme utratit majlant, zároveň jsme však nechtěli sedět na jednom místě moc dlouho, abychom toho poznali a viděli co nejvíc. Občas nebylo lehké všechno sladit, občas to všechno bylo náročné, ale mnohem častěji jsme byli šťastní a užívali jsme si naši cestu naplno– tisíce zážitků, dechberoucích momentů a zkušeností, ze kterých budeme čerpat ještě mnoho let.

Vyprávět bude Pavel Sidžina (Sidža) a poví vám něco o našich prvních 3 měsících. Projedeme tedy přípravy, Dubaj, Srí lanku, Malajsii, Vietnam, Thajsko a kousek Myanmaru. Uslyšíte, jak taková cesta probíhá, kolik to stojí, co se vám může povést, i když nechcete i co se vám nepovede, i když chcete. Budu se na vás těšit, #sidža