Předprodej byl ukončen

Filmový večer: Madagaskar (Mart Eslem)
KINO / PROJEKCE / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Film / Osobní rozvoj / Umění – Design

Filmový večer: Madagaskar (Mart Eslem)

neděle 2.12.2018 od 18:00
Kavárna dobrodruha, Praha

O akci

Nejnovější filmový počin ústecké cestovatelské dvojice. Král Jelimán a Moris uprostřed neuvěřitelné chudoby a obrovské korupce. Vše ale vynahrazují báječní místní lidé – Malgaši. Afriku si člověk buď zamiluje, anebo se do ní nikdy nebude chtít vrátit.

Madagaskar není jen tropický ráj s lemury, chameleony a safíry, ale žijí zde i úžasně milí a vstřícní lidé – Malgaši. Na některých místech jakoby se zastavil čas a vy máte možnost nahlédnout do věků dávno minulých. Vydáme se do legendární aleje baobabů v Morondavě. Přespíme u průvodce Jacka a vydáme se s ním na průzkum řeky Tsiribihiny ve městě Miadrivazo. Proletíme se nad přímořským městečkem Anakao a navštívíme zde místní školu.

S lemury se setkáme v národním parku Isalo u Ranohiry. Madagaskar je země velkých konstrastů – krásná krajina, endemické druhy zvířat a rostlin a zároveň obrovská chudoba, korupce a vypalování lesů.

Mura, Mura – slowly, slowly. Na Madagaskaru plyne čas výrazně pomaleji.

Více informací

marteslem.cz

davidsury.cz