Předprodej byl ukončen

Drogy ze všech stran - Rekreační užívání vs Závislost
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Drogy ze všech stran - Rekreační užívání vs Závislost

pondělí 3.12.2018 od 18:00
Kavárna Trojka, Brno

O akci

Dne 3.12. v pondělí v 18:00 proběhne v sálu kavárny Trojka projekt

DROGY ZE VŠECH STRAN: Rekreační užívání drog vs Závislost  - kdy jedno přechází v druhé?, terapeutické využití psychedelik - zkušenosti z práce s mimořádnými stavy vědomí aneb nejsou drogy jako drogy

 

NA AKCI VYSTOUPÍ

Mgr. Svatava Bardynová, DiS., je psycholožka a psychoterapeutka, zakladatelka projektu Psycare v České republice - psychedelická první pomoc na festivalech. Deset let pracuje se závislými a uživateli drog v drogových službách (terén, terapeutická komunita, doléčovací centrum, ambulantní léčba). V poslední době se věnuje hlavně lidem závislým na alkoholu a lidem užívajícím psychedelika. Vedle práce se závislými má svoji soukromou psychoterapeutickou praxi. Je ve výcviku facilitátorů holotropního dýchání a této prožitkové metodě se věnuje profesně pod křídly Mezinárodního transpersonálního centra Holos v Opavě. 

Adéla P.

Jmenuji se Adéla a blížím se přelomové čtyřicítce, věku, kdy jsem si vždy myslela, že člověk už všemu rozumí. Není to tak. Studovala jsem žurnalistiku v Praze, odkud pocházím. Po studiích jsem žila dlouhá léta v zahraničí, v Izraeli a Velké Británii. Mám tři úžasné dcery a žiji s nimi téměř rok sama. Není to lehké období, ale věřím, že má nějaký smysl a já se z něj mám mnohé naučit. Za sebou mám bohaté zkušenosti s nejrůznějšími návykovými látkami včetně alkoholu a 12 let závislostí na opiátech. Absolvovala jsem několik léčeb včetně roku a pul v terapeutické komunitě. 10 let abstinuji. Zvláštně v nyní prožívaných těžkých chvílích vnímám, jak může být tato “střízlivost” křehká.

 

Výtěžek z akce bude věnován neziskové organizaci.

Více informací

Cena vstupenky: 100 Kč/ 1 osoba

Prodej vstupenek zahájen na

  • https://www.smsticket.cz/
  • prodejních místech

 

Za spolupráci děkuji:

  • Kavárna Trojka
  • https://www.smsticket.cz/
  • Studio a tiskárna LUK
  • PsyCare
  • GetID